Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Atx En Micro Atx?

Wat is het verschil tussen ATX en Micro ATX?

Van groot naar klein e-atx (305 x 257-272 mm), atx (305 x 244 mm), micro-atx (244 x 244 mm) en mini-itx (170 x 170 mm). De micro-atx-formfactor is beperkter in formaat dan atx, met name in de hoogte. Deze standaard komt uit op 244 x 244 mm en kwam in 1997 eveneens uit de stal van Intel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dit in overweging nemend, wat is een moederbord verklaar de naam?

(Een moederbord (in een personal computer; ook wel systeembord of mainboard) is een printplaat met elektronica waarop een aantal andere (insteek-) printplaten gemonteerd kunnen worden (vandaar de naam) . In de loop der jaren is steeds meer functionaliteit op het moederbord ondergebracht.
Daarvan, wat betekent m atx?
MicroATX, vaak als µATX geschreven, is een standaardmaat voor moederborden. Deze vorm werd geïntroduceerd in december 1997. MicroATX-moederborden zijn op zijn grootst 244 mm bij 244 mm, maar soms zijn ze maar 171,45 mm bij 171,45 mm. De standaard ATX grootte is 25% langer, dus 305 mm bij 244 mm.

Wat is een ATX behuizing?

Een ATX-behuizing is een behuizing die speciaal is ontworpen voor een ATX-moederbord. ATX-behuizingen hebben meestal meer ruimte voor uitbreidingskaarten en schijven dan andere typen behuizingen, en ze hebben vaak aansluitingen op het voorpaneel die het gemakkelijk maken om randapparatuur aan te sluiten. Wat is midi tower? Een midi tower is een computerkast die hoger is dan een mini tower maar korter dan een full tower. Midi-torens worden soms ook aangeduid als middelgrote torens of mainstream torens.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Dienovereenkomstig, welke onderdelen zijn aangesloten op het moederbord?

Het moederbord vormt het kloppend hart van je computer. Het is een printplaat die alle componenten van stroom voorziet en met elkaar laat communiceren. Je processor, werkgeheugen, geluidskaart, videokaart en andere onderdelen zijn dus allemaal aangesloten op het moederbord.
Wat staat er op een moederbord?
Het moederbord vormt het kloppend hart van je computer. Het is een printplaat die alle componenten van stroom voorziet en met elkaar laat communiceren. Je processor, werkgeheugen, geluidskaart, videokaart en andere onderdelen zijn dus allemaal aangesloten op het moederbord.

Daarvan, wat is het moederbord van een laptop?

Het moederbord is de grootste printplaat die in een computer zit. Je kan dit zien als de basis van de computer. Overige componenten van de computer zoals het geheugen, een processor, de harde schijf enz. worden op het moederbord aangesloten.
Men kan zich ook afvragen: wat is een goede pc behuizing? Een goede PC-behuizing moet gemaakt zijn van een materiaal dat duurzaam is en niet gemakkelijk breekt. Het moet ook een materiaal zijn dat niet gevoelig is voor statische elektriciteit.

Wat dit betreft, welke behuizing voor game pc?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt, waaronder de grootte en de onderdelen van de game-pc, het beoogde gebruik (bijv. gaming, algemeen gebruik, enz.) en persoonlijke voorkeuren. Enkele veel voorkomende behuizingsopties voor game-pc's zijn mid-tower, full-tower en mini-tower kasten, hoewel er veel meer keuzes beschikbaar zijn op de markt. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke behuizing het beste is voor hun game-pc.

Door Alius

Vergelijkbare artikelen

Wat is een interne Bay? :: Hoe schrijf je dhr en mevr?
Handige links