Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Bixby?

Wat kun je doen met Bixby?

Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven. Je vraagt Bixby bijvoorbeeld om iets op te zoeken op het internet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dus, kan telefoon niet uitschakelen door bixby?

Bixby uitschakelen hoe doe je dat
  • Open de Bixby-app.
  • Tik op de menuknop aan de linkerkant van het scherm.
  • Klik op het instellingen icoon aan de bovenkant van het scherm.
  • Tik op de optie "Wakker worden met stem"" .
  • Schakel de optie Waker worden met "Hi, Bixby" uit.
Vervolgens, is bixby te verwijderen?
Bixby kan je niet verwijderen. Je kan Bixby wel uitschakelen óf de knop programmeren voor een andere taak. Uitschakelen doe je als volgt: 1) Open Bixby Home door op de Bixby-knop te drukken of door naar het meest linkse startscherm van je Galaxy-toestel te vegen.

Je kunt ook vragen hoe kom je in bixby?

Om in Bixby te komen, moet u naar het instellingenmenu op uw apparaat gaan en de optie "Bixby-toets" selecteren. Vanaf daar kunt u de Bixby-toets in- of uitschakelen, evenals kiezen welke actie u wilt dat deze uitvoert wanneer u erop drukt. Dienovereenkomstig, hoe zet je de bixby knop uit? De Bixby-knop bevindt zich aan de linkerkant van de telefoon, net onder de volumetuimelschakelaar. Om de Bixby-knop uit te schakelen, drukt u ongeveer 3 seconden lang op de knop. Er verschijnt een menu met de vraag of u de knop wilt uitschakelen. Selecteer "Ja" en de Bixby-knop wordt uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Mensen vragen ook: waarom spreekt bixby geen nederlands?

Spreekt Bixby Nederlands? Nee. Bixby Voice, het gedeelte van de app waarmee je kunt praten, ondersteunt geen Nederlands. Onze oosterburen kunnen wel met hun Galaxy-telefoon kletsen.
Kan Samsung a50 niet uitzetten door Bixby?
1) Open Bixby Home door op de Bixby-knop te drukken of door naar het meest linkse startscherm van je Galaxy-toestel te vegen. 2) Tik op het instellingen-tandwiel aan de bovenkant van het scherm. 3) Tik bovenaan het scherm op de schakelaar om uit te schakelen dat Bixby Home opent wanneer je de Bixby-knop indrukt.

Kan Samsung telefoon niet uitzetten?

Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.
Kan Samsung a51 niet uitzetten? Als je problemen hebt met het uitschakelen van je Samsung A51, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Controleer eerst of uw telefoon is opgeladen. Als dat niet het geval is, sluit hem dan aan en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan de aan/uit-knop langer ingedrukt te houden. Als dat nog steeds niet werkt, moet je misschien je telefoon resetten. Ga hiervoor naar het instellingenmenu en zoek de optie "reset".

Je kunt ook vragen waar zit de bixby knop?

De bixby-knop bevindt zich aan de zijkant van de telefoon, net onder de volumeknoppen.

Door Zaneta

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn Booleaanse factoren? :: Is dit een Android telefoon?
Handige links