Huis > W > Wie Kan Zien Wat Anderen Op Je Profiel Plaatsen?

Wie kan zien wat anderen op je profiel plaatsen?

Houd rekening met het volgende: Iedereen kan je openbare gegevens zien, zoals je naam, profielfoto, omslagfoto, geslacht, gebruikersnaam, gebruikers-ID (accountnummer) en netwerken (ontdek waarom). Alleen jij en je vrienden kunnen berichten op je profiel plaatsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Waarom kan ik niet alle berichten op mijn tijdlijn zien?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien. Dit in overweging nemend, wie kan berichten in je profiel plaatsen? Hoe kan ik voorkomen dat mensen berichten op mijn Facebook-profiel plaatsen?

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik op Instellingen.
  3. Scrol omlaag naar Doelgroep en zichtbaarheid en tik op Profiel en taggen.
  4. Tik op Wie kan berichten plaatsen op je profiel?
  5. Selecteer Alleen ik.

Wie kan mijn vind ik leuks zien?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de privacy-instellingen die je voor je account hebt geselecteerd. Als je je account hebt ingesteld op privé, dan kunnen alleen mensen die je hebt goedgekeurd om je te volgen je likes zien. Als je je account hebt ingesteld op openbaar, dan kan iedereen je likes zien. Men kan zich ook afvragen: waarom zie ik felicitaties van anderen op facebook? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je felicitaties van anderen op Facebook ziet:
1. Ze zouden je kunnen feliciteren met je recente profielfoto, statusupdate of post.
2. Ze zouden je kunnen feliciteren met een recente mijlpaal of prestatie, zoals een nieuwe baan, een promotie of een afstuderen.
3. Ze kunnen je feliciteren met je verjaardag.
Wat de reden ook is, het is altijd leuk om felicitaties van vrienden en familie op Facebook te zien!

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Dit in overweging nemend, hoe weet je of iemand je vriendschapsverzoek heeft geweigerd?

Ga naar Facebook en klik rechts bovenin op het icoontje voor vriendschapsverzoeken. Klik in dit menu onderaan op 'alles bekijken'. Boven aan deze pagina zie je nu staan 'verzonden verzoeken weergeven'. Op deze pagina kun je zien wie jouw verzoek (nog) niet heeft geaccepteerd. En nog een vraag, wat gebeurt er als je iemand tagt op facebook? Als je iemand tagt, maak je een link naar zijn of haar profiel. Dit betekent het volgende: Het bericht waarin je iemand tagt, kan ook worden toegevoegd aan de tijdlijn van die persoon. Zo kun je een foto taggen om aan te geven wie op de foto staat of een statusupdate plaatsen om aan te geven met wie je bent.

Vervolgens, hoe kan ik taggen uitzetten?

Klik op het driehoekje rechts bovenaan. Klik op Activiteitlogboek. Klik in de linkerkolom op Foto's waarin je bent getagd. Klik op het selectievakje (of de selectievakjes) links van de berichten waaruit u een tag wilt verwijderen. Hoe kan je je getagde foto's verbergen? Er zijn twee manieren waarop je je getagde foto's kunt verbergen:
1. Ga naar je privacy-instellingen en wijzig de optie "Foto's die ik getagd ben in" van "Publiek" naar "Alleen ik". Dit zorgt ervoor dat alleen jij de foto's kunt zien waarin je getagd bent.
2. Als je een foto hebt waarin je getagd bent en je wilt dat deze niet meer zichtbaar is voor anderen, kun je de tag verwijderen. Ga hiervoor naar de foto in question en klik op de optie "Tag verwijderen".

Wat betekent verborgen op profiel?

Hidden on profile means that the person's profile can only be seen by people who are friends with that person.

Door Kosak Bueche

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de sms-berichten? :: Hoe stel je in dat niemand je profielfoto kan liken?
Handige links