Huis > I > Is Het De Of Het Ingevulde?

Is het de of het ingevulde?

Is het de of het ingevulde

In de Nederlandse taal gebruiken wij de ingevulde.

Lees verder

Is het hier aan of hieraan?

We schrijven hieraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Dat is het geval als u de combinatie kunt vervangen door het oorspronkelijke voorzetsel en een naamwoord. In andere gevallen schrijven we hier aan in twee woorden. Hier kan dan vervangen worden door 'op deze plaats'.
Waar binnen of waarbinnen?
retourtermijn = Termijn waarbinnen je artikelen naar de leverancier kunt terugsturen. Zaaksysteem = Een zaaksysteem is een informatiesysteem waarbinnen zaaksgewijs wordt gewerkt. Gevarenzone tram = Het gebied waarbinnen aanrijdrisico door een tram aanwezig is.

Dus, heeft er voor gezorgd?

Aangenomen dat u verwijst naar het technische probleem dat u eerder had:
Ja, ik heb het opgelost. Ik deed een systeemherstel naar voordat ik de nieuwe software installeerde en dat loste het probleem op. Vervolgens, wat betekent 🕉? De 🕉 emoji is een symbool voor de hindoegod Vishnu.

Wat is de afkorting van aan de hand van?

a.d.h.v. - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek)
Wat is ohm spiritueel?
Aum, de betekenis

Wat betekent ohm? Ohm is een heel oud en klassiek geluid of mantra dat staat voor het begin van de schepping. Veel religies geloven dat het universum, de creatie van het universum, begon met een geluid. Dit geluid is de klank Om.

Kan je een nieuwe zin met maar beginnen?

Een zin mag beginnen met maar. Zinnen die beginnen met maar zijn iets informeler. Voor zakelijke teksten zijn ze meestal wat minder geschikt. Het nevenschikkende voegwoord maar verbindt gewoonlijk een hoofdzin met een voorafgaande hoofdzin.
Daarvan, waarom een zin niet met ik beginnen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag; het is een kwestie van persoonlijke stijl. Sommige schrijvers beginnen hun zinnen liever niet met "ik", terwijl anderen het volkomen aanvaardbaar vinden. Er is geen grammaticale reden waarom je een zin niet met "ik" mag beginnen; het is gewoon een stilistische keuze.

En nog een vraag, kan er een komma voor maar?

Ja, er kan een komma staan voor maar. Bijvoorbeeld: "Ik wilde naar buiten, maar het regende." In deze zin geeft de komma aan dat er een pauze is voor "maar."

Door Desdemona

Wat maakt een schilderij abstract? :: Is het of de aanvraag?
Handige links