Huis > W > Wat Wordt Verstaan Onder Administratie?

Wat wordt verstaan onder administratie?

Alle gegevens over uw onderneming die u vastlegt op papier of in digitale vorm, horen bij uw administratie. Voorbeelden hiervan zijn: kasadministratie (ook kladaantekeningen) en kassabonnen. financiële aantekeningen, zoals het inkoop- en verkoopboek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Wat doet de administratie?

Zo beantwoord je telefoontjes, verwerk je de post, handel je e-mails af, maak je brieven, houd je dossiers bij, maak je afspraken, controleer je formulieren en archiveer je stukken. Je bent duidelijk een alleskunner. Dat betekent dus dat je ook breed ingezet kunt worden.
Waaraan denk je als je het woord administratie?
Alle zaken en handelingen die betrekking hebben op het beheer van een organisatie, met name in verband met het budget, het personeel en de productie. De term administratie wordt in engere zin ook gebruikt voor al de schriftstukken die tot een dergelijk beheer behoren.

Dus, welke soorten administratie zijn er?

Er zijn twee soorten bestuur: direct en indirect. Van direct bestuur is sprake wanneer de overheid de productie-, distributie- en ruilmiddelen rechtstreeks controleert. Indirecte administratie is wanneer de overheid indirect de productie-, distributie- en ruilmiddelen controleert via belastingen, subsidies, tarieven en voorschriften. Wat is het verschil tussen administratie en financiele administratie? Het belangrijkste verschil tussen administratie en financiële administratie is dat administratie zich bezighoudt met alle aspecten van het runnen van een bedrijf of organisatie, terwijl financiële administratie zich specifiek richt op de financiële aspecten.
Administratie omvat alle activiteiten die nodig zijn om een bedrijf of organisatie draaiende te houden, zoals personeelszaken, marketing en bedrijfsvoering. Financiële administratie daarentegen omvat alle activiteiten die verband houden met het financiële beheer van een bedrijf of organisatie, zoals budgettering, boekhouding en financiële planning.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Wat dit betreft, wat valt er onder administratieve kosten?

Administratiekosten zijn in de boekhoudwereld kosten die direct verband houden met het hebben van een administratie. Het zijn de (jaarlijkse) kosten die voortvloeien uit je administratie of boekhouding. Op een exploitatiebegroting komen 'bedrijfskosten' voor.
Je kunt ook vragen wat maakt een goede administratief medewerker?
Welke skills heb je als administratief bediende?
  • taalvaardigheid en communicatief.
  • sociaal voelend.
  • teamplayer.
  • nauwkeurig werken.
  • zelfstandig taken verwerken.
  • perfect aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en collega's met vragen / problemen.

Wat zijn de vaardigheden van een administratief medewerker?

Vaardigheden: rapporteren, administratief schrijven, Microsoft Office, processen managen, organiseren, informatie analyseren, professionaliteit, oplossingsgericht, schriftelijke communicatie.
Vervolgens, is het administratief medewerker of medewerkster? Het antwoord op deze vraag hangt af van de specifieke taken van de functie in kwestie. Als de functie voornamelijk verantwoordelijk is voor administratieve taken zoals planning, correspondentiebeheer en coördinatie van vergaderingen, dan is het waarschijnlijk een functie van administratief medewerker. Als de functie voornamelijk verantwoordelijk is voor administratieve taken zoals gegevensinvoer, archivering, en het beantwoorden van telefoons, dan is het waarschijnlijk een klerk positie. In sommige gevallen kunnen de titels door elkaar worden gebruikt, dus het is het beste om de functiebeschrijving te raadplegen om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de taken van de functie.

Daarvan, hoe kun je het beste je administratie bijhouden?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om een administratie bij te houden kan variëren naargelang het soort administratie dat wordt bijgehouden en de doeleinden waarvoor ze wordt bijgehouden. Enkele tips om een nauwkeurige en goed georganiseerde administratie bij te houden zijn echter:
Een consistent archiefsysteem opzetten en alle documenten duidelijk en nauwkeurig labelen.

Door Younger Grisom

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn administratie op orde? :: Kun je ADD testen?
Handige links