Huis > W > Wat Is Een App Pictogram Badge?

Wat is een app pictogram badge?

Een app-pictogrambadge is een bolletjes bij het pictogram van een app dat aangeeft of een app nieuwe meldingen heeft. U kunt deze badges aan- of uitzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een pictogram in de taakbalk?

Houd de lege ruimte op de taakbalk ingedrukt of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Taakbalkinstellingen. Als u alle pictogrammen wilt zien die u wilt zien, klikt u op het pictogram dat u wilt zien. Voor pictogrammen die u niet wilt zien, selecteert u Uit.

Bovendien, wat is badge wissen?

App Icon Badges voor alle apps

Open de app Instellingen en ga naar Apps en meldingen. Tik op Meldingen en schakel app-pictogrambadges in of uit door de schakelaar Pictogrambadges toestaan ​​respectievelijk in of uit te schakelen.
Bovendien, wat zijn notificaties op je mobiel?
Dit zijn de zogenaamde notificaties die je als gebruiker op de hoogte stellen van belangrijke acties of gebeurtenissen, zonder dat je in de betreffende applicatie hoeft te zitten.

Hoe kan ik meldingen blokkeren?

Op een iPhone kunt u meldingen van specifieke apps blokkeren door naar Instellingen > Meldingen te gaan. Scroll omlaag naar de app die u wilt blokkeren, tik erop en zet de schakelaar Meldingen toestaan op uit. U kunt meldingen van een app ook blokkeren door lang te drukken op de melding in het vergrendelingsscherm of Berichtencentrum, op het pictogram "i" te tikken en vervolgens de schakelaar Meldingen toestaan uit te schakelen. Je kunt ook vragen hoe krijg je een cijfer bij whatsapp? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Elke school en elke leerkracht kan zijn eigen systeem of procedure hebben voor het gebruik van WhatsApp om leerlingen te beoordelen. Sommige leraren kunnen WhatsApp gebruiken om opdrachten en vervaldata aan studenten mee te delen, terwijl anderen het gebruiken om studenten rechtstreeks hun cijfers te sturen. Sommige scholen hebben zelfs een speciale WhatsApp-groep voor elke klas, waar leerlingen vragen kunnen stellen en updates van hun leraar kunnen ontvangen. Als je niet zeker weet hoe je leraar of school WhatsApp gebruikt voor het geven van cijfers, kun je het hem of haar altijd rechtstreeks vragen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een pictogram op het bureaublad?

U kunt een snelkoppeling aan het bureaublad toevoegenDruk en houd vast (of klik met de rechtermuisknop) op het bureaublad.

Wat betekent badges bij berichtgeving Iphone?

Wanneer je een melding ontvangt van een bepaalde applicatie zal deze een badge-appsymbool plaatsen bovenop het app icoon. Dit is het rode bolletje met een getal in dat aangeeft hoeveel ongelezen meldingen je nog hebt.
Mensen vragen ook: hoe werkt een badge?
Een toegangscontrolesysteem werkt op basis van persoonsherkenning. Het systeem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager (zoals een digitale sleutel of digitaal pasje) of laat een persoon binnen op basis van een unieke persoonlijke code of unieke handzender.

Bovendien, wat zijn stroken en badges?

Meldingen van een app op de iPhone of iPad. De melding verschijnt op het scherm in de vorm van een strook als het scherm ontgrendeld is. Deze optie zet u aan bij de 'Instellingen' van een app. U hebt de keuze voor tijdelijke of blijvende stroken.
Wat is badge provider? Een aanbieder van badges is een website of dienst waarmee gebruikers digitale badges kunnen maken en delen. Badges kunnen worden gebruikt om verschillende prestaties weer te geven, zoals het voltooien van een cursus, deelname aan een evenement of het demonstreren van een vaardigheid.

Hoe krijg ik notificaties uit?

Het eerste wat u wilt doen is de app Instellingen openen en op "Meldingen" tikken. Zoek vervolgens de app waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen en tik erop. Zet vervolgens de schakelaar "Meldingen toestaan" in de stand "Uit".

Door Latimer Tostado

Vergelijkbare artikelen

Wat is het artikel nummer? :: Is een telefoon een elektrisch apparaat?
Handige links