Huis > W > Wat Is Een Bladwijzer Op De Computer?

Wat is een bladwijzer op de computer?

Een bookmark is een bewaarde webpagina in een internetprogramma (browser). Bookmark is Engels voor 'bladwijzer' en wordt in bepaalde browsers 'favoriet' genoemd. Ook in een (Word-)document kunt u 'bookmark' tegenkomen. Het is dan een plaatsaanduiding in het document waar snel naartoe 'gesprongen' kan worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Wat is een Bookmarkbalk?

Bladwijzerbalk Chrome

Chrome noemt opgeslagen favoriete websites 'Bladwijzers' of 'Bookmarks'. De balk waarin ze komen te staan heet 'Bookmarkbalk'.
Wat is een bladwijzer in Google?
Gebruikers van Google Chrome kunnen favoriete websites opslaan als een zogenaamde Bladwijzer. De site staat dan in een lijstje in de browser en is snel bereikbaar. De meeste mensen hebben vrij veel Bladwijzers.

Wat is een bladwijzer in Safari?

Een bladwijzer in Safari is een manier om een webpagina op te slaan voor toekomstig gebruik. Wanneer u een bladwijzer maakt, bewaart Safari de URL en de titel van de pagina. U kunt ook een beschrijving en tags aan een bladwijzer toevoegen. Om uw bladwijzers te openen, tikt u op het bladwijzerpictogram in de werkbalk. En nog een vraag, wat is een bladwijzer in word? Een bladwijzer in Word is een opgeslagen locatie die u een naam kunt geven en waarnaar u later kunt terugkeren. Om een bladwijzer te maken, selecteert u de tekst waarvan u een bladwijzer wilt maken, klikt u op het tabblad Invoegen, klikt u op Bladwijzer in de groep Koppelingen en typt u een naam voor de bladwijzer. Om naar een bladwijzer te gaan, klikt u op het tabblad Invoegen, op Bladwijzer in de groep Koppelingen, klikt u op de naam van de bladwijzer in de lijst met bladwijzers en vervolgens op Ga naar.

Gerelateerde artikelen

Is mijn computer geschikt voor 4K?

Er zijn aansluitingen. Voor een 2160p-beeldsignaal hebben uw 4k-beeldscherm en uw pc of laptop verschillende aansluitingen nodig. 4K kan met sommige aansluitingen met 60 beelden per seconde worden bekeken.

Men kan zich ook afvragen: waar staan de bladwijzers?

Open Chrome op je computer. Klik rechtsboven op Meer. Bookmarks. Klik op een bookmark.
Waar vind ik de favorietenbalk?
Laat Chrome je favoriete en vaak bezochte websites onthouden.
...
Een bookmark openen
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer. Bookmarks.
  3. Zoek een bookmark en tik erop.

Mensen vragen ook: waar zijn mijn favorieten opgeslagen?

Opgeslagen sites staan in lijst Favorieten van de browser. In de browser Chrome heten de Favorieten anders dan in Internet Explorer, namelijk 'Bladwijzers' of 'Bookmarks'. Het importeren van de veelgebruikte websites is in Chrome zo gedaan.
Hoe krijg ik mijn werkbalk terug in Chrome? Als u verwijst naar de bladwijzerbalk, is de sneltoets om deze aan en uit te zetten Ctrl+Shift+B (Windows) of ⌘-Shift-B (Mac).
Als u de omnibox (adresbalk) bedoelt, kunt u die niet verbergen. U kunt hem echter wel wissen door op de X aan de rechterkant te klikken.

Hoe krijg ik de bladwijzer weg?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de browser die u gebruikt. In het algemeen zou u een bladwijzer moeten kunnen verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken en de optie "Verwijderen" te selecteren. Als u de bladwijzer die u wilt verwijderen niet kunt vinden, moet u wellicht de bladwijzerbeheerder van uw browser openen.

Door Rufus

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent een bloem? :: Waarom 8 bit?
Handige links