Huis > W > Wat Is Gebiedt?

Wat is gebiedt?

gebiedt - Werkwoord 1. tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van gebieden ♢ Jij gebiedt 2. derde persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van gebieden ♢ Hij gebiedt 3. verouderde gebiedende wijs meervoud van gebieden ♢ gebiedt!...

Lees verder

Wat is de betekenis van hilariteit?

vrolijkheid of gelach

Voorbeeld: `Zijn opmerking veroorzaakte grote hilariteit. `
Vervolgens, wat is een stadswijk?
stadswijk - zelfstandig naamwoord uitspraak: stads-wijk 1. buurt in een stad ♢ in deze stadswijk zijn veel problemen Zelfstandig naamwoord: stads-wijk de stadswijk de stadswijken...

Wat is Klimtol?

Klimtol is een verf op basis van acrylhars voor gebruik op metalen oppervlakken. Het is een duurzame, weerbestendige verf die verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren. Wat is gebood? Het "commando" is een fundamenteel begrip in de informatica dat verwijst naar een stuk code dat door de computer wordt uitgevoerd. In de meest algemene zin is een commando een reeks instructies die door de computer worden uitgevoerd om een specifieke taak uit te voeren. In de context van programmeren is een commando meestal een functie of subroutine die wordt aangeroepen om een specifieke taak uit te voeren.

Wat is de verleden tijd van gebieden?

Wat is de verleden tijd van gebieden? De verleden tijd van gebieden is 'gebood'. Het voltooid deelwoord is 'heeft geboden'.
Wat is de betekenis van vermaard?
Vermaard is het voltooid deelwoord van vermaren, een Nederlands werkwoord dat geheel in onbruik is geraakt. Het betekende 'iemand bekend maken', en vermaard dus 'bekend', 'beroemd'.

Daarvan, wat betekent het woord geïmponeerd?

geïmponeerd (Lat. imponere: 1 indruk maken; eerbied, ontzag inboezemen, afdwingen; 2 opleggen, afdwingen): 1. imponerende deftigheid; de volksmassa; 2. stilzwijgen imponeren.
Mensen vragen ook: wat is ombrengen? Overlijden is wanneer een persoon of dier wordt gedood door een ander persoon of dier.

Wat is de voorkeur?

De voorkeur is een instelling waarmee de gebruiker kan aangeven welk detailniveau hij verkiest voor bepaalde soorten informatie. De voorkeur kan worden ingesteld op laag, gemiddeld of hoog.

Door Adamok Sheskey

Wat is de muze van het heldendicht? :: Hoe ontstaan Nederlandse woorden?
Handige links