Huis > H > Hoe Meerdere Berichten Verwijderen Op Messenger?

Hoe meerdere berichten verwijderen op Messenger?

Klik simpelweg op de knop "Alle berichten verwijderen" zodra u bent ingelogd op Facebook en onze software doet de rest. Alle berichten worden verwijderd en alle gespreksgeschiedenis met je vrienden / familie wordt verwijderd. Als alternatief kunt u de berichten kiezen die u wilt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Kan ik verwijderde berichten van Messenger terughalen?

Nee, je kunt verwijderde chatberichten of gesprekken niet zien. Als je een chatbericht verwijdert, wordt het permanent uit je chatlijst verwijderd. Wanneer je een chatbericht of gesprek verwijdert uit je chatlijst, wordt het niet verwijderd uit de lijst met chats van de persoon waarmee je hebt gechat. Hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen? Er is momenteel geen manier om uw chatberichten te verwijderen.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen messenger bericht verwijderen?

De belangrijkste reden waarom u een messenger-bericht niet kunt verwijderen, is omdat het bericht op de server wordt opgeslagen. Wanneer u een bericht verwijdert, wordt het alleen van uw apparaat verwijderd. Het bericht bestaat nog steeds op de server. Wat dit betreft, waarom blijft er een 1 staan bij messenger? De 1 op messenger heet een "active now" indicator en betekent dat de persoon momenteel actief is op messenger.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat is het verschil tussen Wis alle chats en verwijder alle chats?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen. Hoe in Messenger verwijderde berichten terughalen iPhone? Gewoon klikken Messenger-berichten in de linkerzijbalk en bekijk vervolgens de details in het rechtervenster. Zoek en controleer vervolgens het bericht dat u wilt herstellen. Klik ten slotte op de herstellen knop om uw verwijderde Facebook-berichten op te halen.

Hoe lang worden Messenger berichten bewaard?

Gebruikers hebben slechts tien minuten de tijd om te beslissen wat ze met hun bericht aan willen. Daarna blijft het bericht gewoon staan en is het niet meer te verwijderen. Hoe verborgen berichten Messenger weergeven? Om verborgen berichten in Messenger te zien, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het menu en tik op 'Instellingen'.
2. Tik vervolgens op 'Berichten'.
3. Je ziet nu twee opties: 'Gebruik berichtenvoorkeuren' en 'Laat berichten verbergen'.
4. Als je kiest voor 'Gebruik berichtenvoorkeuren', bepaal je zelf of je berichten wilt verbergen of niet.
5. Als je kiest voor 'Laat berichten verbergen', worden alle berichten verborgen, behalve berichten van mensen die je als een vriend hebt toegevoegd.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een chat op whatsapp?

Om een chat te verwijderen in WhatsApp, ga je naar het chatgesprek dat je wilt verwijderen. Vervolgens tik je op de optie 'Meer' in de rechterbovenhoek van het scherm. In het menu dat verschijnt, selecteer je 'Chat verwijderen'. Je krijgt hierna de optie om de chat alleen voor jezelf te verwijderen of voor iedereen.

Door Dougherty Naputi

Vergelijkbare artikelen

Kan verzending van chatbericht niet ongedaan maken? :: Waarom kan ik een bericht op Facebook niet verwijderen?
Handige links