Huis > W > Wat Betekend In Het Kader?

Wat betekend in het kader?

in het kader van (vz) : gezien, in verband met, met het oog op, wegens. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekend DXF?

Het eXchange-formaat voor tekeningen wordt DXF genoemd. Een tekeningbestand kan aan anderen ter beschikking worden gesteld. Een DXF-bestand bevat zowel tekst als afbeeldingen. Het DXF-formaat is ontwikkeld in 1982.

Wat betekent kader in kunst?

Een kader is de begrenzing van het beeldvlak; bijv. een rechthoek waarbinnen bijv. getekend (zie tekenen), gefotografeerd (zie fotografie) is; bijv. closeup of totaal bij een video-opname.
Wat dit betreft, is het de kader of het kader?
Is het de of het kader

In de Nederlandse taal gebruiken wij het kader.

Wat is een kader van een opdracht?

Een raamwerk is de skeletstructuur van een opdracht die de belangrijkste punten schetst die zullen worden behandeld. Het kader moet worden gecreƫerd voordat de opdracht wordt geschreven en moet worden gebruikt als leidraad tijdens het schrijfproces. Het kader moet flexibel genoeg zijn om wijzigingen en toevoegingen toe te laten naarmate de opdracht vordert. Wat is ten behoeve van? Het gebruik van een computer heeft vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om in contact te blijven met vrienden en familie, de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een schat aan informatie en de mogelijkheid om productief te zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat betekend heeft u gevonden via Linkedin profiel?

Als iemand je profiel heeft bekeken, hebben ze je gevonden en was hun interesse groot genoeg om het te openen.

Wat is een ander woord voor beeldkader?

kader (zn) : frame, lijst, omlijning, omlijsting, raam, raamwerk.
Je kunt ook vragen wat is het kader van een schilderij?
Een lijst (soms ook kader genoemd) is in de schilderkunst een (meestal rechthoekig) frame waarin een schilderij wordt bevestigd. In vroeger tijden was het maken van lijsten een vak apart en soms was de schilderijlijst nog indrukwekkender dan de schildering zelf.

Wat dit betreft, wat is een breder kader?

Je krijgt een breder of dieper inzicht in problemen of situaties door ze in een groter kader te plaatsen. Op deze manier houd je voornamelijk de grote lijnen van bijvoorbeeld een probleem over, waardoor er een helder beeld geschept wordt. Zoiets wordt ook wel abstraheren genoemd.
Bovendien, welk niveau is vmbo basis? Er zijn vier onderwijsniveaus in Nederland:
Vmbo basisonderwijs: dit is het laagste niveau en omvat het basisonderwijs (4-12 jaar) en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (12-16 jaar).
Vmbo midden (ook voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs genoemd): dit is het eerstvolgende niveau en omvat het hoger secundair onderwijs (16-18 jaar).
Voortgezet onderwijs (ook wel "havo" of "vwo" genoemd): dit is het eerstvolgende niveau en omvat het hoger voortgezet onderwijs (18-20 jaar).
Hoger onderwijs: dit is het hoogste niveau en omvat tertiair onderwijs (vanaf 20 jaar).

Dus, welke theoretische kaders zijn er?

In de sociale wetenschappen is een theoretisch kader een geheel van concepten en theoretische perspectieven dat een beeld geeft van een verschijnsel (of reeks van verschijnselen) en voorspellingen doet over hoe het verschijnsel zich zal gedragen. Het kan ook worden gebruikt om gebeurtenissen uit het verleden te verklaren en te analyseren. Kaders kunnen bestaan uit theoretische concepten en analysemethoden, waaronder wiskunde, statistiek en informatica.

Door Akers Chhour

Vergelijkbare artikelen

Hoe begin je een theoretisch kader? :: Welke maatschappelijke groepen zijn er?
Handige links