Huis > W > Wat Is Een Plugin Op Wordpress?

Wat is een plugin op WordPress?

Een plugin is letterlijk iets dat je ergens in kunt pluggen. Oftewel, ergens in kunt stoppen. Een plugin voor WordPress is een software pakketje dat functionaliteiten aan je WordPress website toevoegt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe SSL certificaat installeren WordPress?

Plug-ins en nieuwe plug-in zijn te vinden aan de linkerkant van het dashboard.

Bovendien, hoe installeer ik een plugin?

Methode 1: WordPress plugin installeren via "nieuwe plugins"

Je krijgt vervolgens een overzicht met plugins die relevant zijn en als je de juiste hebt gevonden kun je op de knop nu installeren klikken. Zodra je dit gedaan hebt zal de plugin op je website geïnstalleerd worden.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik een plugin installeren in wordpress?
Ga naar de WordPress-admin, Plugins > Nieuwe plugin en klik op "Plugin uploaden". Vervolgens klik je op "Choose file" en kies je het . zip bestand. Klik "Installeer nu" en dan "Activeer plugin".

Hoe gebruik je plugins?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je plugins kunt gebruiken, afhankelijk van het type plugin en waar je hem voor wilt gebruiken.
Als je een plugin wilt gebruiken om functies aan je website toe te voegen, kun je een plugin installeren via je content management systeem (CMS) of websitebouwer. Zodra de plugin is geïnstalleerd, kunt u hem activeren en meteen gebruiken.
Als u een plugin wilt gebruiken om de prestaties van uw website te verbeteren, kunt u een plugin installeren via uw servercontrolepaneel of FTP-client. Zodra de plugin is geïnstalleerd, moet u de code van uw website aanpassen om de code van de plugin op te nemen.
Als je een plugin wilt gebruiken om een eigen applicatie te maken, moet je de plugin op je server installeren en vervolgens een eigen applicatie maken met de code van de plugin. En nog een vraag, hoe werkt een plug-in hybride auto? Wanneer een plug-in hybride auto alleen op de accu rijdt, functioneert hij net als een elektrische auto. De accu levert stroom aan een elektromotor, die de wielen laat draaien. Wanneer de accu bijna leeg is, start de benzinemotor van de auto en wekt elektriciteit op om de accu op te laden. De motor drijft de auto ook aan bij hogere snelheden, wanneer elektrische energie alleen niet genoeg is.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een website met WordPress?

Voor wie is deze gids bedoeld? Stap 1: domeinnaam en hosting.

Welke plugins heb je nodig voor WordPress?

De top 10 WordPress-plugins die elke site moet hebben
  1. Akismet. Akismet is een plugin die standaard mee wordt geïnstalleerd in WordPress.
  2. Yoast SEO.
  3. W3 Total Cache.
  4. Contact Form 7.
  5. Thrive Architect.
  6. WP Sitemap Page.
  7. Updraft Plus.
  8. iThemes Security.
Waar moet je op letten bij de selectie en installatie van een plugin WordPress?
Met plugins kun je extra functionaliteit toevoegen aan je WordPress website.
...
Hoe voorkom je problemen met plugins
  1. Gebruik geen plugins die je niet nodig hebt.
  2. Gebruik recente plugins.
  3. Gebruik goede/betrouwbare plugins.
  4. Controleer je website na de installatie van een plugin.
  5. Houd de plugins up-to-date.

Waarom kan ik geen plugins installeren WordPress?

Je gebruiker heeft niet voldoende rechten in WordPress

Om een plugin te installeren op je website heb je een beheerdersaccount nodig. Indien je een abonnee, schrijver, auteur of redacteur rechten hebt, zal je niet de mogelijkheid hebben om een plugin te installeren.
Waar vind ik Plugins Chrome? Er zijn een paar manieren om plugins te vinden in Chrome. De eerste is om "chrome://plugins" in de omnibox (de adresbalk) te typen. Dit brengt u naar een pagina met alle plugins die in Chrome zijn geïnstalleerd. De tweede is om op het menupictogram in de rechterbovenhoek van de browser te klikken en vervolgens naar Meer gereedschap > Extensies te gaan. Dit brengt u naar de pagina Extensies, waar u plugins kunt in- of uitschakelen. De derde is om op het menupictogram te klikken en dan naar Instellingen te gaan. Op de pagina Instellingen klikt u onderaan op de link Geavanceerd. Dit brengt u naar de pagina Geavanceerde instellingen, waar u de sectie Plugins kunt vinden.

Waar staat Plugins?

De map Plugins bevindt zich in de hoofdmap van de WordPress-installatie. Als WordPress bijvoorbeeld in de hoofdmap is geïnstalleerd, is de map Plugins /wp-content/plugins. Als WordPress in een subdirectory is geïnstalleerd, is de map Plugins /subdirectory/wp-content/plugins.

Door Northington Berardinelli

Vergelijkbare artikelen

Wat is zuiniger hybride of plug-in hybride? :: Wat is het nadeel van een plug-in hybride?
Handige links