Huis > H > Hoe Noem Je Een Beste Prestatie?

Hoe noem je een beste prestatie?

bravourestuk, daad, exploot, heldendaad, huzarenstukje, krachttoer, performatie, resultaat, stunt, toer, tour de force, verdienste, verrichting, wapenfeit, werk. prestatie (zn) : kwijting.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste beeldkwaliteit?

8K is de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. Deze tv's hebben een resolutie van 7680 x 4520 en leveren beelden die 4 keer scherper zijn dan 4K-tv's, de op een na hoogste beschikbare resolutie.

Hoe schrijf je prestatie?

prestaties (meerv.) Voorbeeld: `Ze heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd.
Trouwens, wat is het meervoud van prestatie?
Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoordprestatieprestaties
verkleinwoordprestatietjeprestatietjes

Wat is de betekenis van concept?

Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien de term "concept" op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd. In het algemeen is een concept een idee of begrip dat abstract en vaak ongrijpbaar is. Het kan iets zijn dat iemand in zijn geest visualiseert, zoals een beeld, of een idee dat een ding of een categorie dingen voorstelt. Zo kan het begrip "liefde" worden opgevat als een emotie, terwijl het begrip "hond" kan worden opgevat als een soort dier. In de filosofie wordt een concept vaak beschouwd als een mentale voorstelling van een idee, terwijl in de psychologie een concept vaak wordt beschouwd als een mentale voorstelling van een categorie objecten of ideeën. Wat is een ander woord voor productpresentatie? De uitdrukking "productpresentatie" kan worden gebruikt om een aantal verschillende dingen te beschrijven, dus er is niet één woord dat een perfect synoniem is. Enkele mogelijke woorden of zinnen die in plaats daarvan kunnen worden gebruikt zijn "productdemonstratie", "productvertoning" of "productreclame".

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Wat is een ander woord voor het was een raadsel?

puzzel (zn) : enigma, moeilijkheid, mysterie, opgave, probleem, raadsel, vraagstuk.
Mensen vragen ook: wat zijn prestaties op een cv?
Op je cv kan je namelijk van alles, abstract, beweren. Laat daarom, met behulp van prestaties, concreet zien wat je hebt bereikt in je loopbaan. Dat geeft een beter beeld van wie je bent en hoe je hebt gepresteerd bij je vorige werkgever.

Daarvan, waarom prestatie indicatoren?

Met kritieke prestatie-indicatoren kun je de prestaties van je organisatie, je teams en de afzonderlijke medewerkers meten. Ze maken de voortgang meetbaar en concreet. Zo kun je zien waar je het goed doet en waar nog werk te doen valt. Een goede KPI stel je op volgens het SMART-principe.
Dus, wat is een schransen? Een skim is een zeer dun laagje van iets, vaak uitgesmeerd over een groter oppervlak.

Mensen vragen ook: wat is appreciëren?

Volgens het Merriam-Webster Dictionary is waardering "een gunstige kritische schatting of oordeel". Als het gaat om onroerend goed, is waardevermeerdering een stijging van de waarde van een eigendom als gevolg van marktomstandigheden of verbeteringen die aan het eigendom zijn aangebracht.

Door Berlinda Dillavou

Vergelijkbare artikelen

Wat is het meervoud van industrie? :: Wat zijn pop-up vensters?
Handige links