Huis > W > Wat Kun Je Doen Bij Een Ing Servicepunt?

Wat kun je doen bij een ING Servicepunt?

Er kan meer op een ING-servicepunt

Je kunt er een rekening openen, ook voor een eenmanszaak. En bijvoorbeeld een nieuwe pincode aanvragen of je persoonsgegevens wijzigen. Ook een Betaalpas activeren is geen probleem. Alle medewerkers van de servicepunten zijn speciaal opgeleid door ING.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

En nog een vraag, heb je een afspraak nodig bij de ing?

Kan ik een afspraak maken op een ING-kantoor? Voor het openen van een particuliere en zakelijke rekening kun je online een afspraak maken. Voor financieel advies kun je nu ook een beeldgesprek met onze adviseurs voeren. Gewoon thuis via je computer of tablet.
En nog een vraag, kan ik geld storten bij een ing servicepunt?
Het storten van biljetten is mogelijk op zowel buiten-, als binnen locaties. Gecombineerde opname- en stortautomaten voor biljetten kun je bijvoorbeeld vinden in winkels van Bruna en Primera. Op de ING kantoren zijn geen geldautomaten meer beschikbaar.

Hoe kom ik aan inloggegevens ING?

Als u cliënt bent bij ING, kunt u inloggen op uw rekening door naar de website van ING te gaan en uw klantnummer en pincode in te vullen op het inlogformulier. Als u geen ING-cliënt bent, kunt u een account aanmaken door naar de website van ING te gaan en te klikken op de link "Een account aanmaken". Kan ik zonder afspraak naar de bank? Het hangt af van de bank. Bij sommige banken kunnen klanten zonder afspraak binnenlopen, terwijl bij andere banken een afspraak nodig is. Het is het beste om de bank van tevoren te bellen om hun beleid te kennen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe ING contacteren?

Via ING Home'Bank, Business'Bank of Smart Banking (app) met de vermelding dat uw verzoek over "privacy" gaat; • Neem contact op met uw lokaal ING kantoor, met uw relatiebeheerder, personal of private bankier; • Bel ons op +32.2.464.60.01; • Stuur ons een e-mail met referentie "privacy" naar [email protected].
Hoeveel keer kan ik gratis geld storten bij ING?
Als je geld wil storten bijvoorbeeld, mag je dat nog twee keer per jaar gratis doen als je een Oranjepakket of Studentenrekening hebt. Daarna kost het je 6 euro per keer extra.

Dit in overweging nemend, hoe moet je geld storten bij de ing?

Met je Betaalpas kun je je geld storten in een stortautomaat. Hierbij kun je per deelstorting ongesorteerd maximaal 200 biljetten en maximaal 5 kg munten afstorten. Het geld dat je afstort staat dezelfde dag nog op je ING Betaalrekening. Voor het storten in de automaat is een Betaalpas en pincode benodigd.
Daarvan, waar kan ik mijn geld storten? Er zijn een paar opties om geld te storten:
-U kunt contant geld of cheques storten bij uw bank of kredietinstelling
-U kunt een mobiele app zoals Venmo of PayPal gebruiken om geld op uw rekening te storten
-U kunt een directe storting instellen bij uw werkgever zodat uw salaris automatisch wordt gestort
-U kunt een prepaid debetkaart gebruiken...

Wat dit betreft, waar kan ik mijn gebruikersnaam vinden?

Er zijn een paar plaatsen waar u uw gebruikersnaam kunt vinden, afhankelijk van de context.
Als u probeert in te loggen op een website of online dienst, is uw gebruikersnaam meestal het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Als u uw e-mailadres niet meer weet, kunt u uw wachtwoord meestal opnieuw instellen via een link op de inlogpagina.
Als u probeert in te loggen op een computer of ander apparaat, is uw gebruikersnaam meestal de naam die u aan het apparaat hebt toegekend toen u het voor het eerst instelde.
Als u probeert in te loggen op een netwerk, is uw gebruikersnaam meestal uw volledige naam of een verkorte versie daarvan.
Als u uw gebruikersnaam nog steeds niet kunt vinden, kunt u meestal contact opnemen met de klantenservice van de website, dienst of het apparaat waartoe u toegang probeert te krijgen.

Door Clercq

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet inloggen op Mijn ING? :: Hoe groot is een server?
Handige links