Huis > I > Is Het Uitdrukkelijk Of Nadrukkelijk?

Is het uitdrukkelijk of nadrukkelijk?

Met nadrukkelijk heeft het advies extra kracht, bijvoorbeeld met een versterkend woord: Je moet het echt niet doen. Bij uitdrukkelijk is er ook echt een advies gegeven, en is er niet zoiets gezegd als: Zou je dat nou wel doen?

Lees verder

Wat is de betekenis van nadrukkelijk?

nadrukkelijk - Bijvoeglijk naamwoord 1. met klem, met na druk, duidelijk, met ernst.
Hoe herken je een synoniem?
als synoniem van een ander trefwoord: zien (ww) : aanmerken, aanschouwen, begrijpen, bekennen, beschouwen, bezichtigen, bijwonen, blikken, ervaren, gewaarworden, herkennen, inzien, kijken, onderscheiden, ontwaren, opmerken, signaleren, spotten, staren, tegenkomen, turen, waarnemen.

Daarvan, wat is een ander woord voor plan?

Een synoniem voor "plan" is "regeling". Wat is de betekenis van gestructureerd? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de betekenis van gestructureerd kan variëren afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. In het algemeen verwijst gestructureerd naar iets dat op een specifieke manier is georganiseerd. Dit kan verwijzen naar de organisatie van gegevens, code of andere informatie. Wanneer gegevens gestructureerd zijn, zijn ze meestal zo georganiseerd dat ze gemakkelijk te doorzoeken, te sorteren en te manipuleren zijn. Code kan ook op een specifieke manier worden gestructureerd om het overzichtelijker te maken en gemakkelijker te lezen en te begrijpen.

Dienovereenkomstig, wat is de tegenstelling van duidelijk?

Antoniemen van duidelijk zijn abstractonduidelijk en onduidelijk.
Is synoniem?
Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Dit in overweging nemend, wat is een voorbeeld van een synoniem?

Voorbeelden van synoniemen zijn: Kapot - stuk. Hollen - rennen. Maar - echter.
Wat is iets herkennen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat ze op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd. In het algemeen kan herkenning worden opgevat als het vermogen om iets als bekend of eerder ervaren te identificeren. Dit kan gebeuren via zicht, geluid, geur, smaak of aanraking. Het kan ook gebeuren via herinneringen of associaties die in onze hersenen zijn opgeslagen.

Dit in overweging nemend, wat is iets onderkennen?

Iets herkennen is het vermogen om een voorwerp, persoon, scène of geluid te identificeren en te onthouden. Het gaat om het vermogen onderscheid te maken tussen gelijksoortige voorwerpen, personen, scènes of geluiden. Iets herkennen houdt ook het vermogen in om informatie over een voorwerp, persoon, scène of geluid op te roepen.

Door Melburn Otukolo

Wat is hoogdravend? :: Hoe lang Metabeschrijving?
Handige links