Huis > W > Wie Krijgt Android 11?

Wie krijgt Android 11?

Met een smartphone van Google kun je er op rekenen dat je Android-updates als eerste ontvangt. Heb je een Pixel 2 of nieuwer, dan kun je nu direct Android 11 downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste MP3-speler voor Android?

Een van de beste muziekspelers in de wereld is de Google Play Music. De gratis muziek manager app biedt een krachtige muziek manager waarmee je al je muziekbestanden beter kunt overzetten en scannen.

Hoe lang wordt Android 11 ondersteund?

Android 11 is de meest recente versie en in september 2021 wordt Android 12 verwacht (info van september 2021). Een toestel dat wordt bijgewerkt van bijvoorbeeld Android 10 naar Android 11, krijgt een upgrade. Dus een upgrade is een volledig nieuwe versie van Android.
Wat doet Android 11?
Het scherm van je telefoon reageert beter op je aanrakingen en je hebt meer controle op de persoonlijke informatie die apps van jou te zien krijgen. Ook heropen je makkelijker zojuist gesloten apps en krijgt je smartphone allerlei handige snelkoppelingen.

Welke Samsung telefoon wordt niet meer ondersteund?

Vanaf oktober 2016 worden de Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+ niet langer ondersteund. Dit betekent dat ze geen beveiligingsupdates of nieuwe functies meer ontvangen. Men kan zich ook afvragen: welke telefoons zijn android? Het besturingssysteem Android wordt gebruikt op verschillende smartphones en tablets. Enkele van de populairdere toestellen die Android gebruiken zijn de Samsung Galaxy-serie, Google Nexus-toestellen en Motorola's Moto X-lijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je een insta account op Android?

Dit is hoe u uw social media account kunt verwijderen.

Wat is beter een Samsung of een iPhone?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.
Welke Android versie heb ik op mijn Samsung?
Open de app Instellingen op je telefoon. Android-versie. Zoek je Android-versie, Android-beveiligingsupdate en buildnummer.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen android 11 en 12?

Op een vouwbare smartphone werkt Android 12 beter dan Android 11, omdat de software in zijn geheel slimmer omgaat met de verspringende schermruimte als het toestel in- en uitklapt. Ook heeft Google technische verbeteringen doorgevoerd, zodat apps en games automatisch het juiste schermformaat gebruiken.
Men kan zich ook afvragen: hoe lang krijg je samsung updates? Normaal gesproken ontvangen Samsung-apparaten twee jaar lang updates. Daarna kunnen ze nog een jaar lang beveiligingsupdates blijven ontvangen.

Kan ik mijn Android versie updaten?

Ja. Om uw Android-versie bij te werken, gaat u naar Instellingen > Over telefoon > Software-updates en tikt u op "Controleren op updates". Als er een update beschikbaar is, tikt u op "Downloaden en installeren".

Door Helali

Vergelijkbare artikelen

Welk beeldformaat is het meest geschikt om foto's die je hebt gemaakt op te slaan op je telefoon? :: Wat is het verschil tussen woordgroep en zin?
Handige links