Huis > H > Hoe Stuur Ik Een Video Door?

Hoe stuur ik een video door?

Dit kan je doen door:
  1. Open de chat met de betreffende video.
  2. Houd de video vast.
  3. Tik op Stuur door.
  4. Tik links onderin op de doorsturen knop en selecteer de ontvanger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe stuur je een grote video via mail?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.
Dienovereenkomstig, hoe maak ik een videobestand kleiner?
Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden.

Hoeveel MB kun je per mail versturen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder de e-mailprovider die u gebruikt en de grootte van uw bijlagen. Als algemene richtlijn kunt u bij de meeste e-mailproviders echter maximaal 25 MB per e-mail versturen. En nog een vraag, hoe verstuur ik een lang filmpje via whatsapp? Helaas heeft WhatsApp een limiet van 16 MB voor video's. We raden je aan je video te verzenden via een andere dienst zoals WeTransfer.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dus, kan je een video mailen?

Ook een video kunnen we versturen via e-mail. Alleen moeten we dan wel rekening houden met de grootte van het videobestand. Want meestal mag een bijlage bij een e-mail slechts een beperkte bestandsgrootte hebben.
Hoe groot filmpje versturen?
We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft.

Hoe 10gb versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.
Daarvan, hoe 5 gb versturen? De meest gebruikelijke manier om grote bestanden te versturen is via een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunt u een bestand uploaden naar hun servers en vervolgens een link naar het bestand delen met wie u maar wilt. De ontvanger kan het bestand dan via de link downloaden.

Hoe maak je een MP4 kleiner?

Er zijn een paar manieren om een MP4 kleiner te maken. Eén manier is om de bitrate te veranderen. De bitrate is de hoeveelheid gegevens die per seconde wordt gecodeerd. Een lagere bitrate resulteert in een kleinere bestandsgrootte. Een andere manier om een MP4 kleiner te maken is het wijzigen van de resolutie. Een lagere resolutie leidt ook tot een kleinere bestandsgrootte. Ten slotte kunt u ook de beeldsnelheid wijzigen. Een lagere beeldsnelheid leidt tot een kleinere bestandsgrootte.

Door Happ

Vergelijkbare artikelen

Wat is een leuk gratis spel? :: Kan je dvd rippen?
Handige links