Huis > W > Wat Is Instagram En Wat Kun Je Ermee?

Wat is Instagram en wat kun je ermee?

Wat is Instagram? In het kort: Instagram is een sociaal netwerk waarbij het allemaal draait om het delen van foto's en video's met je volgers. En om het bekijken van foto's en video's van de mensen die jij volgt. Dit kunnen vrienden zijn maar vaak zie je dat mensen ook bekende mensen of influencers volgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel verdien je met 1k volgers op Instagram?

Hoeveel is 1k volgers op de foto-sharing website? 10000 volgers is het aantal volgers op de foto-sharing app.

Wat zijn de gevaren van Instagram?

De gevaren van Instagram zijn groot, zeker voor kinderen. Vooral meisjes worden vaak doelwit van zogenaamde fotografen en modellenbureaus die werk aanbieden. Daarbij wordt gezegd dat ze het niet met de ouders mogen overleggen. Ook chantage en bedreigingen komen vaak voor.
Dus, waarom hebben ze instagram gemaakt?
Kevin Systrom en Mike Krieger zijn de bedenkers van Instagram. Het begon als een app om foto's te maken onder de naam Burbn, maar al snel werd het omgebouwd naar een app om foto's te delen. De naam Instagram is een combinatie van de woorden instant camera en telegram.

Wat is het verschil tussen Instagram en Facebook?

Instagram is een sociale netwerkdienst voor het delen van foto's en video's, eigendom van Facebook, Inc. Gebruikers kunnen er foto's en video's uploaden, bewerken en delen. Facebook is een sociale netwerkdienst waarmee gebruikers in contact kunnen komen met vrienden en familie. Gebruikers kunnen er foto's, video's en updates delen. Men kan zich ook afvragen: wat moet je wel en niet doen op instagram? Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je Instagram gebruikt:
- Plaats geen persoonlijke informatie, zoals je huisadres, telefoonnummer of e-mailadres.
- Wees je ervan bewust met wie je verbinding maakt. Als iemand die je niet kent je een bericht stuurt, reageer dan niet.
Plaats geen foto's die ongepast of beledigend zijn. Dit omvat foto's die seksueel expliciet of gewelddadig zijn, of die drugsgebruik promoten.
Gebruik Instagram niet om anderen te pesten, lastig te vallen of te bedreigen.
Plaats geen spammy of commerciële inhoud.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je Instagram bekijkt?

Is het mogelijk om te zien wie mijn account heeft bekeken? Het is niet mogelijk om het bezoek van je profiel op sociale media te zien. Bezoekersaantallen worden niet bijgehouden door de app.

Men kan zich ook afvragen: wat zijn de gevaren van social media?

Soorten gevaren van sociale media
  • Internet pesters. Sociale media bieden kansen voor cyberpesten.
  • Stalkers. Cyberstalking is een ander groot gevaar van sociale media.
  • Cyber ​​terrorisme.
  • Te veel delen.
  • Phishing.
  • Spionage.
  • Nadelige effecten op de gezondheid.
Hoe lang bewaart Instagram gegevens?
Instagram zegt dat het normaal gesproken data na 90 dagen van zijn servers verwijdert.

Welk jaar is Instagram gemaakt?

Instagram bestaat deze week 10 jaar. De foto-app werd in 2010 gelanceerd en was bedoeld om leuke foto's te maken en te delen. Nu, 10 jaar later, is Insta geëvolueerd tot de belangrijkste geldmachine van moederbedrijf Facebook.
Je kunt ook vragen hoe is instagram succesvol geworden? Instagram werd succesvol om verschillende redenen. Ten eerste was het een nieuwe en innovatieve manier om foto's en video's met anderen te delen. Ten tweede had het een zeer gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te gebruiken was. Ten slotte was het erg populair bij beroemdheden en andere publieke figuren, wat hielp om een breder publiek aan te trekken.

Dienovereenkomstig, waarom instagram in plaats van facebook?

Er zijn een paar redenen waarom iemand Instagram verkiest boven Facebook.
Ten eerste is Instagram visueler. Het is opgebouwd rond foto's en video's, terwijl Facebook meer gebaseerd is op tekst. Dit kan Instagram aantrekkelijker maken, omdat mensen eerder geneigd zijn te stoppen en door een feed met visueel aantrekkelijke inhoud te scrollen dan door een feed met tekst.
Instagram is in sommige opzichten ook eenvoudiger dan Facebook. Het heeft niet zoveel functies, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is. En omdat het eigendom is van Facebook, kunt u nog steeds uw Instagram-account koppelen aan uw Facebook-account en uw inhoud op beide platforms delen.
Een andere reden waarom iemand misschien de voorkeur geeft aan Instagram is omdat het een jongere gebruikersbasis heeft dan Facebook. Volgens Pew Research Center gebruikte in 2018 72% van de volwassenen in de leeftijd van 18 tot 29 jaar Instagram, terwijl 54% van de volwassenen in die leeftijdsgroep Facebook gebruikte. Dus als je een jonger publiek probeert te bereiken, is Instagram misschien een beter platform dan Facebook.

Door Rambow Stablein

Vergelijkbare artikelen

Wat is groter Instagram of Facebook? :: Hoe maak je een optelling in Excel?
Handige links