Huis > H > Hoe Noem Je Iets Wat Hetzelfde Is?

Hoe noem je iets wat hetzelfde is?

eender, enerlei, gelijk, idem. als synoniem van een ander trefwoord: gelijk (bn) : corresponderend, dergelijk, dezelfde, één, eender, hetzelfde, identiek, overeenkomstig, soortgelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Wat is een voorbeeld van een synoniem?

Voorbeelden van synoniemen zijn: Kapot - stuk. Hollen - rennen. Maar - echter.
Wat is een ander woord voor traag?
traag (bn) : flegmatiek, indolent, inert, laks, lamlendig, langzaam, lijzig, log, loom, lui, passief, slepend, sloom, suf, traagzaam, vadsig. traag (bn) : langzaam, log, loom, slepend, stug.

Hoe heet het bewijs van afwezigheid ook wel 5?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de term "bewijs van afwezigheid" in verschillende contexten kan worden gebruikt. In het algemeen verwijst bewijs van afwezigheid naar elk soort bewijs of documentatie die kan worden gebruikt om aan te tonen dat iets niet aanwezig is. Dit kunnen zaken zijn als negatieve testresultaten, een gebrek aan fysiek bewijs, of getuigenverklaringen. De specifieke term die wordt gebruikt kan variëren afhankelijk van de context waarin hij wordt gebruikt. Wat is de ruimte van een verhaal? De ruimte van een verhaal is de verhaalwereld. Het is de omgeving waarin het verhaal zich afspeelt. Het omvat de fysieke ruimte van het decor, maar ook de mentale en emotionele ruimte van de personages.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Vervolgens, is het ruimten of ruimtes?

Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoordruimteruimten ruimtes
verkleinwoordruimtetjeruimtetjes
Wat is de ruimte Wikipedia?
De ruimte of kosmische ruimte is, in de astronomie en de ruimtevaart, het deel van het heelal dat zich op meer dan 100 kilometer van de Aarde bevindt. Deze grens is de Kármánlijn, hoewel het geen lijn is, maar een boloppervlak.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen de ruimte en het heelal?

Het heelal (ook ruimte of universum genoemd) is de oneindige zwarte ruimte boven ons in de lucht. Als je als het donker is naar de hemel kijkt zie je planeten, manen en natuurlijk sterren.
Wat is de ruimte in kindertaal? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de leeftijd van het kind en zijn begrip van de wereld om hem heen. In het algemeen echter wordt ruimte waarschijnlijk opgevat als een fysieke plaats waar voorwerpen en mensen kunnen bestaan en zich kunnen bewegen. Het kan hierbij gaan om binnenruimten zoals kamers in een huis, of buitenruimten zoals een tuin of park. Naarmate het begrip van de wereld bij kinderen groeit, kunnen zij ook abstracter over ruimte gaan denken, bijvoorbeeld over de uitgestrektheid van het heelal of de leegte van de ruimte zelf.

Dienovereenkomstig, waar denk je aan bij ruimte?

Het eerste wat je te binnen schiet als je aan de ruimte denkt is de uitgestrektheid ervan. Het is zo groot en leeg dat het moeilijk te bevatten is. Bovendien is de ruimte vol sterren, planeten en andere hemellichamen. Het is een fascinerende plek vol mysterie en verwondering.

Door Gaven Amacher

Vergelijkbare artikelen

Wat is ondoorzichtig? :: Wat is de interactie tussen de medicijnen?
Handige links