Huis > W > Wat Is De Meest Gebruikte Afkorting Van Een Active Directory?

Wat is de meest gebruikte afkorting van een Active Directory?

Active Directory (AD) is een eigen implementatie door Microsoft van de directoryservice LDAP in combinatie met DNS en Kerberos voor het gebruik in Windows-omgevingen vanaf Windows 2000.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Dus, wat is een domain onder windows server 2022?

Een Active Directory installeren in Windows Server 2019 / 2022. Een Active Directory (AD) is een 'directory service' voor Windows-netwerken (ook bekend als 'Windows domein').
Wat is een belangrijk voordeel van Active Directory Integrated Primary zones ten opzichte van Primary zones?
Omdat Active Directory Integrated-Primary zones mee repliceren met AD, neemt het uitwisselen van DNS-gegevens tussen servers minder bandbreedte in beslag. U heeft tijdens het installeren van Active Directory op uw eerste DC gelijktijdig ook DNS laten installeren.

Waar gebruik je Azure voor?

Azure is een cloud computing platform dat een verscheidenheid aan diensten biedt, waaronder die voor computing, opslag, netwerken en meer. Organisaties kunnen Azure gebruiken om hun toepassingen en diensten uit te voeren, of ze kunnen het gebruiken om gegevens op te slaan en te analyseren. Bovendien kan Azure worden gebruikt om toepassingen te ontwikkelen en te testen. Wat is Microsoft Azure fundamentals? Microsoft Azure is een cloud computing dienst gecreëerd door Microsoft voor het bouwen, testen, implementeren en beheren van applicaties en diensten via een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. Het biedt software als een dienst (SaaS), platform als een dienst (PaaS) en infrastructuur als een dienst (IaaS) en ondersteunt veel verschillende programmeertalen, hulpmiddelen en kaders, waaronder zowel Microsoft-specifieke als software en systemen van derden.
Azure werd in oktober 2008 aangekondigd en op 1 februari 2010 uitgebracht als Windows Azure, voordat het op 25 maart 2014 werd omgedoopt tot Microsoft Azure.
Azure is een uitgebreide reeks cloudservices die ontwikkelaars en IT-professionals gebruiken om applicaties te bouwen, te implementeren en te beheren via ons wereldwijde netwerk van datacenters. Azure diensten kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt en zijn beschikbaar op pay-as-you-go basis.
Azure diensten omvatten:
Compute: Diensten en virtuele machines voor cloud computing
- Netwerken: Virtuele particuliere netwerken, load balancers en verkeersmanagers: Blob-, wachtrij- en bestandsopslag, alsmede back-up- en hersteldiensten
- Databases: Relationele en NoSQL-databases, big data en datawarehousing
- Analytics: Diensten voor het verwerken en analyseren van gegevens
- Identiteits- en toegangsbeheer: Diensten voor verificatie en autorisatie van gebruikers
- Ontwikkelaarsdiensten: Diensten en tools voor het bouwen van toepassingen
- Internet of Things: Diensten voor het verbinden van apparaten en sensoren
Microsoft Azure wordt voortdurend uitgebreid en voegt nieuwe functies en diensten toe, dus zorg ervoor dat u regelmatig terugkijkt om te zien wat er nieuw is.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Je kunt ook vragen hoe werkt microsoft cloud?

OneDrive is een clouddienst. Met OneDrive kunnen mensen bestanden opslaan in de cloud, om ze op verschillende apparaten te gebruiken. Daarvoor stelt Microsoft ruimte beschikbaar in een datacenter. Bestanden staan bij Microsoft opgeslagen.
Wat te doen als DNS server niet reageert?
"DNS server not responding" betekent daardoor dat je browser geen verbinding kon maken met het adres op het internet. Vaak worden DNS fouten veroorzaakt door problemen aan de kant van de gebruiker, bijvoorbeeld bij de netwerk- of internetverbinding, verkeerde DNS-instellingen, of een verouderde browser.

Waar vind ik de DNS server?

Je vindt de DNS-records van je domeinnamen terug in je controlepaneel. Ga hiervoor in je controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en klik in de linkerkolom op het domein waar je de DNS voor wilt beheren (niet aanvinken). Scrol nu naar 'Geavanceerd Domeinbeheer', gevolgd door 'DNS'.
Wat betekent dat de server onvindbaar is? Wanneer een server onvindbaar is, betekent dit dat hij op geen enkele manier kan worden gelokaliseerd of geïdentificeerd. Dit wordt vaak gedaan om de server te beschermen tegen hacken of aanvallen, maar ook om hem verborgen te houden voor elke vorm van controle of bewaking.

Wat is mijn werkgroep?

Een werkgroep is een groep mensen die bijeen is gebracht om samen te werken aan een gemeenschappelijke taak of doel. Dit kan een ad-hocgroep zijn die wordt gevormd voor een specifiek project, of een meer permanente groep die regelmatig bijeenkomt.

Door Ronnie

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen mail en e-mailadres? :: Kan je tekenen op een iPad?
Handige links