Huis > H > Hoe Stuur Je Een Mail Via Gmail?

Hoe stuur je een mail via Gmail?

Een e-mail schrijven
  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op Opstellen .
  3. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ontvangers ook toevoegen: In de velden Cc en Bcc.
  4. Voeg een onderwerp toe.
  5. Schrijf je bericht.
  6. Tik bovenaan de pagina op Verzenden .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent cc op de computer?

Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie.
Wat betekent CC in liter?
CC staat voor cubic centimeter, beter bekend als kubieke centimeter of cm3. Het gaat hier dus om een inhoudsmaat. Met CC wordt de cilinderinhoud aangegeven. Een voorbeeld: een motor met een inhoud van 1.495 cc betreft een motor met 1,5-liter inhoud.

Dienovereenkomstig, wat betekent cc onderaan een document?

De "cc" onderaan een document staat voor "doorslag". Dit betekent dat een kopie van het document wordt gestuurd naar de mensen die achter de "cc" staan. Dus, wat is cc op een scooter? De cc op een scooter staat voor kubieke centimeter. Dit is de maat voor de grootte van de motor op een scooter. Hoe groter de cc, hoe meer vermogen de scooter heeft.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe zet je cc in een brief?

Als we een kopie van de brief aan iemand anders sturen, gebruiken we bij voorkeur Kopie, gevolgd door een dubbele punt. We kunnen ook schrijven Kopie naar, Kopie aan of cc (afkorting van copie conforme of carbon copy). Dan volgen de namen van de persoon of personen aan wie een kopie gestuurd wordt.
Is Gmail anoniem?
Gmail wordt verstuurd vanaf een van de Google-servers, dus dat is niet herleidbaar naar jou. Om het helemaal anoniem te maken kan je ook nog inloggen op je Gmail account op een publieke computer, bijvoorbeeld in een internetcafé of bibliotheek, en van daaruit je anonieme mail versturen.

Hoeveel ontvangers per mail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.
En nog een vraag, hoeveel kan ik per mail versturen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder de grootte en het gewicht van het (de) artikel(en) dat u probeert te verzenden en de leveringsmethode die u gebruikt. De US Postal Service heeft echter maximumgewichten en -afmetingen vastgesteld voor pakketten die via de verschillende verzendmethoden kunnen worden verzonden. Het maximumgewicht voor First-Class Mail is bijvoorbeeld 13 ounces, en pakketten mogen maximaal 11 inch lang, 6 inch breed en 5 inch hoog zijn.

Hoeveel e-mailadressen bij Gmail?

In februari 2016 had Gmail 1 miljard actieve gebruikers, wat betekent dat er 1 miljard Gmail-adressen bestaan.

Door Leontyne

Vergelijkbare artikelen

Kun je met een Chromebook op word? :: Is Samsung een Android telefoon?
Handige links