Huis > H > Hoe Kun Je Spam Blokkeren?

Hoe kun je spam blokkeren?

Wanneer je een afzender blokkeert, komen berichten die deze afzender je stuurt in de map Spam terecht.
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open het bericht.
  3. Klik rechtsboven op Meer .
  4. Klik op [Afzender] blokkeren.
  5. Als je iemand per ongeluk hebt geblokkeerd, kun je de blokkering opheffen door dezelfde stappen te volgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Hoe krijg je ongewenste mail terug?

E-mail terugzetten die uit de map Verwijderde items is verwijderd
  1. Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items.
  2. Bovenaan de berichtenlijst, selecteert u Items die uit deze map zijn verwijderd herstellen.
  3. Selecteer de items die u wilt terugzetten en kies Herstellen. Notities:
Hoe kun je ongewenste mail blokkeren?
Wanneer u berichten van een bepaald persoon niet langer wilt zien, kunt u de afzender blokkeren. Klik met de rechtermuisknop op een bericht van de afzender die u wilt blokkeren, en klik vervolgens op Ongewenste e-mail > Afzender blokkeren.

Dienovereenkomstig, waarom krijg ik rare mails?

Vreemde e-mails kunnen door een aantal dingen worden veroorzaakt. Het kan zijn dat uw e-mailadres is ingevoerd op een website of forum zonder uw medeweten, en nu krijgt u daardoor spamberichten. Het kan ook zijn dat uw e-mailaccount is gehackt, en dat de hacker in uw naam berichten verstuurt. Als u zich zorgen maakt over vreemde e-mails, kunt u het beste uw wachtwoord veranderen en een virusscan op uw computer uitvoeren om er zeker van te zijn dat deze niet is geïnfecteerd. Hoe lang blijft ongewenste mail bewaard? Junkmail wordt vaak voor een korte periode bewaard, omdat hij als minder belangrijk wordt beschouwd dan andere soorten post. Sommige mensen kiezen er echter voor om junkmail langer te bewaren, om sentimentele redenen of voor het geval ze er later naar moeten verwijzen. Er is geen definitief antwoord op de vraag hoe lang junkmail wordt bewaard, want dat verschilt van persoon tot persoon.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Hoe kom ik van de Bitcoin mails af?

In dit artikel leest u wat u tegen ongewenste e-mails kunt doen.
  1. Oplichters. Krijgt u veel ongewenste berichten, dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn.
  2. Bitcoins.
  3. Stap 1: klik nergens op.
  4. Stap 2: weer de mails af.
  5. Stap 3: blokkeer de afzender.
Wat betekent vermoedelijk spam telefoon?
Als je Vermoedelijke spambeller of Spam ziet als beller-ID, kan het gesprek spam zijn. Je kunt het gesprek beantwoorden of het nummer blokkeren en melden. Als een gesprek van iemand die je kent, wordt gemarkeerd als spam, kun je de fout melden.

Is phishing een virus?

Malware (malicious software) is een verzamelnaam voor alle software met een opzettelijk kwaadaardige werking, vaak wordt dit ook een virus genoemd. Het per mail hengelen naar informatie door criminelen wordt phishing genoemd.
Trouwens, wat gebeurt er als je een spam mail opent? Wanneer u een spammail opent, loopt uw computer het risico te worden geïnfecteerd met een virus. Het virus kan zich aan uw e-mailprogramma hechten en het gebruiken om spam naar andere mensen in uw adresboek te sturen. Het virus kan ook uw persoonlijke gegevens stelen, zoals uw wachtwoorden en creditcardnummers.

Waar vind ik mijn spamfilter?

Spamfilters zijn meestal te vinden in de instellingen van een e-mailprogramma. Tik bijvoorbeeld in de Gmail-app op de drie regels in de linkerbovenhoek, scroll naar beneden en tik op "Instellingen". Tik op de account waarvoor u de spamfilter wilt aanpassen en scrol vervolgens naar beneden naar "Spam".

Door Kelsey Clubb

Vergelijkbare artikelen

Wie bedacht de ASCII 1 code? :: Waarom doe je een interne analyse?
Handige links