Huis > I > Is Igtv Verdwenen?

Is IGTV verdwenen?

Instagram doet een stap terug in het promoten van zijn YouTube-concurrent IGTV. Het opvallende icoontje van IGTV in de Instagram-app is nu verdwenen. Anderhalf jaar nadat Instagram zijn videoplatform IGTV lanceerde, lijkt de dienst nu te stoppen met het opdringen van de video-app aan zijn gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe komt het dat mijn notities verdwenen zijn op mijn iPhone?

Mogelijk moet u uw instellingen wijzigen als u notities verkeerd plaatst. Zorg ervoor dat het probleem niet is gerelateerd aan verouderde software door uw apparaten bij te werken naar de nieuwste versie.

Dienovereenkomstig, kun je zien wie je igtv kijkt?

Ook vind je in de IGTV Analytics je audience retention rate. Dit gaat over de hoeveelheid mensen die je video helemaal hebben afgekeken. Natuurlijk krijg je ook inzicht in het aantal likes, comments en views. Als iemand meer dan 3 seconden kijkt naar je video, telt IGTV het als een view.
Dus, wat voor soort video's zijn geschikt voor igtv?
5 soorten IGTV-video's die merken moeten overwegen
  • #1 Gescript.
  • #2 Reality-/ Spelshow.
  • # 3 Achter de schermen / Educatief.
  • # 4 Tutorials.
  • #5 Testimonials.

Vervolgens, hoe maak je een goede igtv op instagram?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een goede IGTV op Instagram te maken, varieert afhankelijk van de specifieke content die je wilt maken. Er zijn echter een paar algemene tips die je kunnen helpen een succesvolle IGTV-video te maken:
1. Houd het kort en krachtig: IGTV-video's moeten ongeveer een minuut lang zijn, dus zorg ervoor dat je je inhoud terugbrengt tot de meest essentiële punten.
2. Zorg dat het visueel aantrekkelijk is: Net als bij elk ander soort videocontent moet je IGTV-video visueel aantrekkelijk zijn om de aandacht van de kijkers vast te houden. Gebruik sterke visuals en interessante camerahoeken om het interessant te houden.
3. Gebruik hashtags: Hashtags zijn een geweldige manier om mensen te helpen je IGTV-video te ontdekken, dus zorg ervoor dat je relevante hashtags gebruikt in je hele video en in je videobeschrijving.
4. Promoot je video: Als je eenmaal je IGTV-video hebt gemaakt, zorg er dan voor dat je deze promoot op je andere social media kanalen en op je website of blog. Hoe meer mensen je video zien, hoe groter de kans op succes. Waar vind ik mijn IGTV? Om uw IGTV te vinden, opent u de Instagram-app op uw mobiele apparaat en tikt u op het tv-pictogram in de rechterbovenhoek.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen igtv uploaden?

Hoogstwaarschijnlijk voldoe je niet aan één of meerdere van onderstaande voorwaarden. Jouw IGTV video's dienen: tussen de 15 seconden en 10 minuten lang te zijn. De maximale bestandsgrootte voor video's van 10 minuten of korter is 650 MB.
Kan iedereen je IGTV zien?
Maar neen! Deze functie is voor IEDEREEN beschikbaar. Of je nu 10 of 10.000 volgers hebt, die handige swipe-up functie kun je nu gebruiken om direct naar je IGTV-video te linken.

Kan iemand zien dat je zijn verhaal bekijkt?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken.
Hoe kun je zien wie het meest op je Instagram kijkt? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat Instagram geen informatie vrijgeeft over wie je profiel het meest bekijkt. Er zijn echter een paar methoden die je kunt gebruiken om te proberen af te leiden wie je meest actieve volgers zijn. Ten eerste kun je kijken naar het aantal likes en reacties op je recente berichten. Als u merkt dat een bepaalde gebruiker consequent uw foto's liket en becommentarieert, is het waarschijnlijk dat hij uw profiel vaak bekijkt. Ten tweede kun je de lijst met gebruikers die je terugvolgt bekijken en zien wie van hen jou het meest volgt. Als een gebruiker je foto's regelmatig liket en becommentarieert, je Stories bekijkt en je IGTV-video's bekijkt, is het waarschijnlijk dat hij een van je meest actieve volgers is.

Wat is het verschil tussen IGTV en reels?

IGTV is een long-form video platform waarmee makers video's van maximaal 10 minuten kunnen uploaden, terwijl Reels een short-form video platform is waarmee makers video's van maximaal 30 seconden kunnen uploaden.

Door Talbert

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang kan een IGTV zijn? :: Hoe moet je Flash inschakelen Chrome?
Handige links