Huis > W > Wat Is De Navigatie Van Een Website?

Wat is de navigatie van een website?

De navigatie van een website is een terugkerend onderdeel op elke pagina dat bezoekers in staat stelt om met behulp van hyperlinks tussen de verschillende pagina's van de websites te navigeren. Meestal heeft de navigatie de vorm van een horizontaal of verticaal menu.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is 2-DIN navigatie?

Welk formaat is geschikt voor uw auto? Er zijn twee soorten autoradio's. Oudere auto's hebben meestal een 1-DIN autoradio. Een 2-DIN autoradio heeft een scherm dat u met uw vingers kunt bedienen.

Wat is een navigatie structuur?

De navigatiestructuur is de manier waarop een website gestructureerd is. Dit is belangrijk voor het navigeren binnen een website.
Hoe noem je de balk bovenin een website?
De header: het bovenste gedeelte van de site, vaak gebruikt voor een logo of naam. Het menu of navigatie: de manier waarop de bezoeker door de pagina's kan navigeren.

Men kan zich ook afvragen: wat is een menu van een website?

Een website menu is een lijst met links waarmee bezoekers naar verschillende pagina's op een website kunnen navigeren. Deze lijst kan horizontaal over de bovenkant van de website worden weergegeven, of verticaal aan de linker- of rechterkant. Het menu kan ook worden verborgen in een hamburgerpictogram op mobiele apparaten. Dienovereenkomstig, wat is een hoofdnavigatie? De hoofdnavigatie is het belangrijkste middel waarmee een gebruiker door een website kan navigeren. Deze bevindt zich meestal bovenaan de pagina en bestaat uit een reeks links waarmee de gebruiker naar verschillende delen van de site kan gaan. De hoofdnavigatie kan ook een zoekvak bevatten, waarmee de gebruiker naar specifieke inhoud op de site kan zoeken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website Google Chrome?

U kunt een webpagina aan uw plank toevoegen door meer hulpprogramma's te selecteren. Selecteer in de hoek van uw scherm Launcher, klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingspictogram in een lijst met apps en selecteer plakken.

Waarom is een goede navigatiestructuur belangrijk?

Door een goede structuur aan te houden, navigeren de bezoekers door de website. Hierdoor stuur je ze naar het einddoel en vinden gebruikers wat ze zoeken. Daarnaast krijgen bezoekers direct een goed beeld van de hele website en weten ze wat er nog meer te vinden is.
Men kan zich ook afvragen: wat is een menustructuur?
De menustructuur vormt voor bezoekers van een website de leidraad die hen richting moet geven. Ze moeten kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Bij het ontwikkelen van een website is het daarom belangrijk dat je een gebruiksvriendelijke en doordachte navigatiestructuur uitwerkt.

Wat dit betreft, waar staat navigatiebalk?

Stap 1: Ga naar Instellingen. Stap 2: Druk op Display. Stap 3: Scroll naar beneden en Druk op Navigatiebalk. Hier kun je de navigatiebalk naar jouw voorkeur instellen.
Waar kan ik de adresbalk vinden? De adresbalk staat meestal bovenaan de webbrowser, boven de andere werkbalkpictogrammen. Hij kan ook "locatiebalk" of "URL-balk" worden genoemd.

Dit in overweging nemend, hoe heet deze balk?

De balk wordt een histogram genoemd.

Door Crisey Kealohanui

Vergelijkbare artikelen

Hoe heten de kopjes op een website? :: Wat is de juiste toetsenbord indeling?
Handige links