Huis > W > Wat Wordt Er Bedoeld Met Cc?

Wat wordt er bedoeld met CC?

De afkorting cc staat voor carbon copy of ook wel copie conforme. De betekenis is 'in afschrift gestuurd aan'. Cc's worden gebruikt in brieven en e-mails.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent cc in een email?

Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".
Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen cc en aan?
Vaak worden 'Aan' en 'CC' door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil tussen de twee. Je gebruikt het CC-veld namelijk om mensen te mailen die alleen op de hoogte moeten worden gesteld van je e-mail, maar waar geen directe reactie of actie van nodig is.

Dienovereenkomstig, hoe zet je iemand in de cc?

De meest gebruikelijke manier om iemand in de cc te zetten is door hem simpelweg te cc-en in een e-mail. Dit kan worden gedaan door het e-mailadres in te voeren in het cc-veld bij het opstellen van een e-mail, of door op de cc-knop te klikken nadat een e-mail is opgesteld. Wat zegt het aantal CC? Het aantal CC (cubic centimeters) is een maat voor de cilinderinhoud van een motor. Het is het totale volume lucht/brandstofmengsel dat een motor in één volledige cyclus kan innemen. Het is ook een maat voor het vermogen dat een motor kan produceren.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Dienovereenkomstig, wat betekent 100 cc?

Tegenwoordig is 1 cc weer gelijk aan 1 ml. Dit volgt eigenlijk uit de definitie van de huidige liter als dm^3. Een duizendste liter (ml) is precies gelijk een cc (cm^3) aangezien dm/cm=10 dus dm^3/cm^3=10^3=1000. Overigens van 1901 tot 1964 was een liter gedefinieerd als een kilo water bij bepaalde temperatuur en druk.
Men kan zich ook afvragen: wie kan bcc zien?
Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen. Hier worden standaard alle verzonden berichten opgeslagen.

Hoe werkt een BCC?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.
Hoe stuur ik een mail naar een groep? Aangenomen dat u een e-mail wilt sturen naar een groep met behulp van een Gmail-account:
1. Log in op uw Gmail-account.
2. Klik op de knop "Compose" linksboven in het scherm.
3. Voer in het veld "Aan" het e-mailadres in van de eerste persoon die u wilt e-mailen.
4. Om extra ontvangers toe te voegen, klikt u op de knop "CC" of "BCC".
5. In het veld "Onderwerp" voert u het onderwerp van uw e-mail in.
6. 6. Voer in de body van de e-mail het bericht in dat u wilt verzenden.
7. Klik op de knop "Verzenden" rechtsonder in het scherm om de e-mail te verzenden.

Hoeveel adressen in de BCC?

Er kan een willekeurig aantal adressen in het BCC-veld staan, want het is een blind carbon copy-veld. Dit betekent dat de adressen in het BCC-veld niet zichtbaar zijn voor de andere ontvangers van de e-mail.

Door Bourne Colver

Vergelijkbare artikelen

Wat betekend cli? :: Hoe sterk is je wachtwoord?
Handige links