Huis > W > Wat Wordt Er Bedoeld Met Bijlagen?

Wat wordt er bedoeld met bijlagen?

Een bijlage, of appendix, is een deel van een rapport of scriptie waarin men over het algemeen achtergrondmateriaal opneemt dat de hoofdtekst onnodig lang zou maken. Een bijlage kan ook een los deel zijn die bij een brief of een tijdschrift gevoegd wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Bovendien, wat is bijlagen in een verslag?

De bijlage is een plek waar je informatie over je onderzoek kunt plaatsen, die in de hoofdtekst minder aan bod komt. In de hoofdtekst van je scriptie geef je overzichtelijk en beknopt de belangrijkste informatie weer over je onderzoek. Zo maak je zo goed mogelijk je punt en wordt de tekst niet te lang.
Hoe vermeld je een bijlage?
Hoe verwijs je naar informatie opgenomen in een bijlage?
  1. Iedere bijlage begint met het woord Bijlage (geschreven met een hoofdletter) en heeft een titel.
  2. Zijn er twee of meer bijlagen, dan worden deze genummerd met hoofdletters: Bijlage A, Bijlage B, etc.
  3. Iedere bijlage begint op een nieuwe pagina.

Hoe noem je een bijlage?

Een bijlage is een bestand dat bij een e-mailbericht wordt gevoegd. Dienovereenkomstig, hoe nummer je bijlagen? Er is geen specifieke manier om bijlagen te nummeren, maar over het algemeen wordt aanbevolen een systeem te gebruiken dat logisch en gemakkelijk te begrijpen is. U kunt ze bijvoorbeeld nummeren in de volgorde waarin ze in de tekst van de e-mail worden genoemd, of u kunt ze nummeren in de volgorde waarin ze aan de e-mail worden toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Is het in de bijlage of in de bijlagen?

Als bijlage en in de bijlage zijn standaardtaal in het hele taalgebied, in bijlage is standaardtaal in België. Met als bijlage of in bijlage verwijst u naar het geheel van de bijlage(n). Met in de bijlage kunt u naar de inhoud van de bijlage of een onderdeel ervan verwijzen.
Wat dit betreft, wat is een bijlage in een mail?
Bijlagen zijn bestanden die u meestuurt met een e-mail. Bij een mail kan één bijlage zitten, maar het kunnen ook meerdere bestanden zijn. Een bijlage kan van alles zijn. Van een foto tot een pdf of een Word-bestand.

Daarvan, hoe heet een bijlage bij een e mail?

Een bestand dat deel uit maakt van een e-mailbericht. Afbeeldingen, tekstdocumenten en programma's zijn veel gebruikte bijlagen. Ook wel attachment genoemd.
Is bronnenlijst een bijlage? Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden, want het hangt ervan af hoe je "bijlage" definieert. In het algemeen is een bijlage een deel aan het einde van een document dat aanvullende informatie bevat die relevant is voor het document als geheel. Een bronnenlijst kan als bijlage worden beschouwd als het een lijst is van de bronnen die zijn gebruikt om het document te maken. Een bronnenlijst kan echter ook als een afzonderlijk document worden beschouwd, in welk geval hij niet als bijlage wordt beschouwd.

Hoe bijlagen vermelden in inhoudsopgave?

Er zijn een paar manieren om bijlagen in een inhoudsopgave op te nemen. Eén manier is om een plugin als WP Table Of Contents te gebruiken, die automatisch een inhoudsopgave voor je genereert op basis van de koppen in je inhoud. Een andere manier is om handmatig ankertags aan je inhoud toe te voegen, waar je dan vanuit je inhoudsopgave naar kunt linken.

Door Disharoon

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een bijlage in een Word document? :: Hoe ziet een prinsenvlag eruit?
Handige links