Huis > W > Wat Is Een Zero Day Kwetsbaarheid?

Wat is een zero day kwetsbaarheid?

Een 'zero-day'-kwetsbaarheid is een softwarekwetsbaarheid die eerder door hackers is ontdekt dan door de leverancier. Aangezien leveranciers het niet in de gaten hebben, bestaat er nog geen patch voor de 'zero-day'-kwetsbaarheden, waardoor de kans groot is dat aanvallen slagen.

Lees verder

Daarvan, wat is een zero day beveiligingslek?

Een zero-day of 0-day is een onbekende kwetsbaarheid in de software; een exploit is software die gebruik maakt van het gat in de beveiliging voor het uitvoeren van een aanval. Deze wordt gebruikt of gedeeld door aanvallers voordat de ontwikkelaars van de doelsoftware iets afweten van deze kwetsbaarheid.
Trouwens, wat is de laatste update van google?
In 2021 heeft Google meer aangekondigde updates uitgerold dan ooit. Nu kondigt Google nog niet zo lang updates aan, maar met de November 2021 spam update die op 3 november werd bekendgemaakt, komen we voor 2021 op 4 door Google aangekondigde updates.

Is mijn Chrome up to date?

Bij het schrijven van dit antwoord is de laatste versie van Google Chrome versie 87.0.4280.66. Om te controleren of uw Chrome-browser up-to-date is, opent u Chrome en klikt u op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de browser. Klik in het vervolgkeuzemenu op "Help" en vervolgens op "Over Google Chrome". Er wordt een nieuw tabblad geopend waarin Chrome op updates controleert en u laat weten of u de nieuwste versie gebruikt. Wat dit betreft, waarom moet u altijd automatische browser updates inschakelen? Er zijn verschillende redenen waarom u altijd automatische browserupdates moet inschakelen. De belangrijkste reden is dat browserupdates meestal beveiligingsoplossingen bevatten. Als u uw browser niet bijwerkt, kunt u kwetsbaar zijn voor aanvallen. Een andere reden om uw browser up-to-date te houden is dat nieuwe versies vaak nieuwe functies en prestatieverbeteringen bevatten.

Waarom wordt mijn browser niet ondersteund?

Het kan zijn dat de door u gebruikte browser te oud is. Om de toepassing te kunnen gebruiken moet u uw browser upgraden naar een actuele versie of moet u een van de hieronder aangeboden browsers gebruiken.
Hoe moet ik mijn browser updaten?
Werk op een Android-toestel browsers bij via de Play Store.
  1. Open de Play Store.
  2. Tik in de zoekbalk op het pictogram van de 3 streepjes.
  3. Tik op Mijn apps en games.
  4. Tik op het tabblad Updates.
  5. Bekijk of de browser in de lijst met apps staat en tik achter de browser op Updaten.

Hoe weet ik of ik de laatste versie van Chrome heb?

Controleren of er een update beschikbaar is en de huidige browserversie bekijken
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Help. Over Google Chrome.
Daarvan, hoe kan ik zien welke browser ik heb? Er zijn een paar manieren om te zien welke browser je hebt. Eén manier is om in de instellingen van uw browser te kijken. Een andere manier is om naar een website te gaan die dat aangeeft, zoals http://www.whatbrowser.org/.

Is mijn browser verouderd?

De beste manier om erachter te komen of uw browser verouderd is, is naar de website te gaan van de browser die u gebruikt en het versienummer te vergelijken met het meest recente versienummer. Als het versienummer op de website hoger is dan het versienummer van de browser die u gebruikt, dan is uw browser verouderd.

Door Dielu Siemonsma

Wat is een ondersteunde browser? :: Welk sterrenbeeld is manipulatief?
Handige links