Huis > W > Wat Is Een Emulgeerschijf?

Wat is een Emulgeerschijf?

Met de emulgeerschijf lukken je meringues en je mayonaise zeker! Deze emulgeerschijf is ideaal om eiwit stijf te kloppen, mayonaise of slagroom te maken... ze wordt op de koppeling van de multifunctionele keukenmachine geplaatst.

Lees verder

Je kunt ook vragen wat is de betekenis van vanzelfsprekend?

vanzelfsprekend - Bijvoeglijk naamwoord 1. overduidelijk geldend, zonder verdere uitleg duidelijk ♢ Creativiteit en flexibiliteit zijn vanzelfsprekende vereisten. ♢ De band tussen school en kerk was vroeger een vanzelfsprekende zaak.
Wat is het verschil tussen een keukenmachine en een foodprocessor?
Met een foodprocessor kun je groenten, vlees en andere ingrediënten hakken, snijden, raspen en pureren. Keukenmachines hebben een open kom, foodprocessors hebben een dichte, kleinere kom omdat er meer 'geweld' komt kijken bij de verwerking van de ingrediënten.

Dus, wat kun je doen met een foodprocessor?

Een keukenmachine is een keukenapparaat dat kan worden gebruikt voor verschillende taken, waaronder hakken, snijden, versnipperen, pureren en deeg kneden. Wat kun je allemaal doen met een keukenmachine? Een keukenmachine is een multifunctioneel keukenapparaat dat kan worden gebruikt voor verschillende taken, waaronder hakken, fijnhakken, pureren en versnipperen.

Wat betekent verschaft worden?

VERSCHAFFEN - (verschafte, heeft verschaft), bezorgen, doen toekomen, voorzien van: iem. geld, hulp, raad, de noodige middelen verschaffen; zich recht verschaffen, recht nemen.
Is synoniem?
Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

En nog een vraag, wat is de betekenis van mijmeren?

Mijmeren (mijmerde, heeft gemijmerd), suffen, soezen: in de schemering zitten te mijmeren; - aanhoudend over iets peinzen, zoodat men voor andere zaken suf is: hij mijmert over den godsdienst; -zijne gedachten niet met iets bepaalds bezighouden, in eene min of meer weemoedige stemming: kom, kerel, zit zoo niet te
En nog een vraag, is een foodprocessor handig? Een keukenmachine is een handig keukenapparaat waarmee u voedsel kunt hakken, snijden en versnipperen. Hij kan ook worden gebruikt om voedsel te pureren, en veel modellen worden geleverd met hulpstukken voor het maken van deeg en andere taken.

Je kunt ook vragen wat kun je ipv een keukenmachine gebruiken?

Een keukenmachine kan worden gebruikt voor allerlei taken in de keuken, zoals het hakken en snijden van groenten, het malen van vlees, het pureren van fruit en groenten, het maken van deeg en het maken van sauzen en dressings.

Door Elah Lotti

Wat is pulseren in keukenmachine? :: Wat moet je scoren voor VWO?
Handige links