Huis > H > Hoe Kan Ik Een Lange Video Versturen Via Whatsapp?

Hoe kan ik een lange video versturen via WhatsApp?

Om een langere video te sturen, kun je een buiten WhatsApp een video opnemen met een lagere resolutie en deze verzenden met de media delen-functie. Voor status, kun je een video delen van maximaal van maximaal 30 seconden lang. Op het moment is het niet mogelijk om langere video's te delen naar je status.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Waarom kan ik geen video's meer sturen via WhatsApp?

Dit is te verhelpen door bij je videoinstellingen het vinkje audio met hoge resolutie op off te zetten.
Dit in overweging nemend, kan geen video versturen met whatsapp iphone?
Naast de bestandsgrootte is een ontoereikende internetverbinding de meest voorkomende reden waarom WhatsApp geen video's kan versturen. Meld u aan bij een WLAN-netwerk of verander van locatie om te controleren of de verbinding voldoende is.

Kan je een WhatsApp video call opnemen?

WhatsApp-gesprekken zijn Voice over Internet Protocol (VoIP)-gesprekken, wat betekent dat ze gebruikmaken van een internetverbinding in plaats van een mobiele verbinding. WhatsApp-gesprekken zijn end-to-end gecodeerd, wat betekent dat alleen de mensen die betrokken zijn bij het gesprek het gesprek kunnen zien en horen. WhatsApp-gesprekken kunnen momenteel niet worden opgenomen. Hoe verstuur ik een filmpje via We transfer? WeTransfer is een gratis dienst om grote of kleine bestanden te versturen van A naar B. Geen registratie nodig. Bestanden versturen was nog nooit zo eenvoudig:
- Ga naar wetransfer.com
- Voer het e-mailadres in waarnaar u uw bestand wilt verzenden
- Voeg uw bestand(en) toe door op de knop "Bestanden toevoegen" te klikken. U kunt meerdere bestanden tegelijk toevoegen
- Zodra uw bestand(en) zijn toegevoegd, klikt u op de knop "Transfer"
- Er wordt een downloadlink gegenereerd en naar het door u ingevoerde e-mailadres gestuurd. De bestanden worden na 7 dagen automatisch van onze servers verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Dienovereenkomstig, kan geen filmpjes versturen?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.
Dus, hoe kan ik een whatsapp gesprek opnemen?
Een WhatsApp-gesprek opnemen doe je zo:
  1. Download Cube ACR uit de Play Store;
  2. Installeer de app; Geef alle benodigde toestemmingen die Cube ACR nodig heeft;
  3. Ontvang een belletje; De widget van Cube ACR verschijnt dan in beeld.
  4. Neem het gesprek op. Tik op de microfoonknop om de opname te beginnen, of te beëindigen.

Kun je bellen en filmen tegelijk?

Je kan verschillende apps (programma's) gebruiken om te videobellen, zoals WhatsApp, Skype, Facebook Messenger, Duo, Hangouts en Facetime. Nog geen app? Die download je makkelijk en gratis van het internet. Voor WhatsApp, Duo en Facetime hoef je geen account aan te maken.
Dit in overweging nemend, hoe kan je via whatsapp bellen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je kunt bellen via WhatsApp. De eerste manier is om de WhatsApp-toepassing te openen en dan naar het tabblad Contacten te gaan. Van daaruit kun je het contact selecteren dat je wilt bellen en vervolgens op de knop "Bellen" tikken. De tweede manier is het openen van een gesprek met het contact dat je wilt bellen en vervolgens op de knop "Bellen" te tikken vanuit het gesprek. De derde manier is om de webapplicatie van WhatsApp te gebruiken. Hiervoor moet je de webapplicatie WhatsApp openen en naar het tabblad Contacten gaan. Van daaruit kun je het contact selecteren dat je wilt bellen en vervolgens op de knop "Bellen" klikken.

Je kunt ook vragen hoe verstuur je iets via wetransfer?

WeTransfer is een cloudgebaseerde bestandsoverdrachtservice waarmee gebruikers gratis tot 2 GB aan gegevens kunnen verzenden. Om een bestand te verzenden met WeTransfer, gaat u gewoon naar wetransfer.com en klikt u op de knop "Voeg uw bestanden toe". Voer vervolgens het e-mailadres van de ontvanger in en klik op de knop "Transfer". De ontvanger ontvangt dan een e-mail met een link om het bestand te downloaden.

Door Katharina Kritikos

Vergelijkbare artikelen

Hoe verzend ik met WeTransfer? :: Welke usb-stick heb ik nodig?
Handige links