Huis > K > Kan Je Zonder Diploma Niveau 2 Doen?

Kan je zonder diploma niveau 2 doen?

Bijvoorbeeld als je de middelbare school niet hebt afgemaakt. ► Voor een niveau 2 opleiding is de eis dat men minimaal een vmbo-diploma (BB) moet hebben. Voor sommige mbo opleidingen op niveau 2 zijn er geen toelatingseisen, omdat er dan geen verwante opleiding niveau 1 bestaat. Je moet dan wel 16 jaar zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is een werkleerplicht?

Jongeren onder de 27 jaar moeten werken of studeren. Dit heet ook wel de werkleerplicht. Doet je kind dit niet, dan komt het ook niet direct in aanmerking voor een bijstandsuitkering.
Wat gebeurt er als je je diploma niet haalt?
Vavo en Rutte-regeling

Leerlingen die 16 jaar zijn of ouder en die gezakt zijn, kunnen eventueel een diploma via het volwassenonderwijs (vavo) halen (voor vmbo-t, havo of vwo). Je kind doet dan alleen de vakken waar hij een onvoldoende voor heeft gehaald. De cijfers voor de behaalde vakken blijven staan.

Welke jobs zijn goed betaald?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat salarissen sterk kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder locatie, ervaring en bedrijfstak. Enkele banen met doorgaans hoge salarissen zijn artsen, advocaten, ingenieurs en leidinggevenden. Daarvan, welke beroepen verdien je veel geld? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de hoeveelheid geld die je kunt verdienen in een bepaald beroep hangt af van een aantal factoren, waaronder je ervaring, opleiding, vaardigheden en geografische locatie. Sommige beroepen bieden echter hogere salarissen dan andere, dus als je veel geld wilt verdienen, kun je een carrière op een van de volgende gebieden overwegen:
- Finance
- Technology
- Consulting
- Law
- Medicine
- Sales

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dienovereenkomstig, welk werk wordt goed betaald?

De top 10 best betaalde banen in Nederland van 2021!
  1. Onderzoeker Klinische Chemie. Je zult niet snel iemand tegenkomen met deze functie, maar dit is niet zomaar.
  2. Piloot.
  3. Commercieel directeur.
  4. Accountant.
  5. Neurochirurg.
  6. Dermatoloog.
  7. Burgemeester.
  8. Bedrijfsjurist.
Wat zijn de gekste beroepen?
De 10 meest vreemde beroepen wereldwijd
  • Panda-nanny. Er bestaan dus echt mensen die werken als nanny voor een panda.
  • IJsberg jager.
  • Meubilair tester.
  • Dierenvoeding proeven.
  • Slangenmelker.
  • Professioneel rouwer.
  • Verf toezichthouder.
  • Duikende pizzabezorger.

Daarvan, wat is een raar beroep?

Een neus maakt geurtjes! Eigenlijk heeft het beroep "parfum-maker" maar ze noemen het dus ook de neus omdat je er zo goed voor moet kunnen ruiken!
En nog een vraag, welke beroepen zijn geheim? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het grotendeels afhangt van de definitie van "geheim". In het algemeen worden beroepen waarbij geheime informatie of gevoelige nationale veiligheidsbelangen een rol spelen, als geheim beschouwd. Dit kunnen beroepen zijn als inlichtingenanalisten, CIA-medewerkers en militairen met een hoge veiligheidsmachtiging.

Wat verdient een Lijkenwasser?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de lonen sterk kunnen variëren, afhankelijk van de werkgever, de ervaring van de werknemer en de locatie. Maar volgens de website Payscale.com is het mediane uurloon voor een carrosseriewasser in de Verenigde Staten $11,59.

Door Xylina Kickel

Vergelijkbare artikelen

Wat is de grootste SSD? :: Heb je een diploma nodig?
Handige links