Huis > H > Hoe Vind Ik De Juiste Drivers?

Hoe vind ik de juiste drivers?

Typ in het zoekvak op de taakbalk apparaatbeheer en selecteer vervolgens Apparaatbeheer. Selecteer een categorie om de namen van apparaten te zien en klik met de rechtermuisknop op het apparaat dat u wilt bijwerken (of houd het ingedrukt). Selecteer Automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde weergave-instellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina met weergave-instellingen.

Dus, waar zitten de drivers in windows 10?

De wijziging moet vooral de beveiliging van Windows 10 verbeteren. Tot nu toe slaat Windows drivers, zowel eigen drivers als die van derde partijen, op in de DriverStore die zich onder C:\Windows\System32 bevindt. Wat is DriverDoc? DriverDoc is een krachtige driver manager voor Windows dat een back-up kan maken van uw drivers, ze herstellen én updaten met maar een paar klikken. Back-up maken van Drivers - DriverDoc kan de drivers op uw systeem detecteren en er snel een back-up van maken.

Wat is het beste driver update programma?

Er is niet één "beste" driver update programma. Er zijn echter een aantal gerenommeerde programma's die kunnen worden gebruikt om drivers bij te werken. Enkele populaire driver update programma's zijn Driver Booster, Driver Easy en SlimDrivers. Dus, hoe moet je je drivers updaten? Er zijn een paar manieren om uw drivers bij te werken. U kunt de ingebouwde updatefunctie van uw computer gebruiken of de updates downloaden en installeren van de website van de fabrikant.
Als u Windows gebruikt, kunt u het ingebouwde apparaatbeheer gebruiken om te controleren op updates. Open hiervoor het menu Start en zoek naar "Apparaatbeheer". Zoek het apparaat dat u wilt bijwerken en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Als er updates beschikbaar zijn, worden deze automatisch gedownload en geïnstalleerd.
Als u een Mac gebruikt, kunt u de App Store gebruiken om te controleren op updates. Open hiervoor de App Store en klik op het tabblad "Updates". Alle beschikbare updates voor uw Mac worden hier vermeld.
U kunt uw drivers ook handmatig bijwerken door de updates van de website van de fabrikant te downloaden en te installeren. Hiervoor moet u het model en het merk van uw computer of apparaat kennen. U kunt deze informatie meestal vinden in het gedeelte "Over" van uw instellingen. Zodra je deze informatie hebt, kun je op de website van de fabrikant zoeken naar de stuurprogramma's van je apparaat. Download en installeer alle beschikbare updates.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn accounts op de iPhone?

De agenda kan worden gebruikt om 'Rekeningen' te openen. Contacten en Notities kunnen worden gebruikt om de informatie voor uw accounts te openen. Het overzicht van alle accounts zal altijd toegankelijk zijn, ongeacht welke app-instellingen u opent.

Wat dit betreft, hoe drivers installeren zonder internet?

Download het stuurprogramma naar een externe schijf zoals een USB-flashstation en breng het stuurprogramma vervolgens zonder netwerk over naar de pc. Het gedownloade stuurprogramma heeft altijd de indeling voor zelfinstallatie. U hoeft alleen maar te dubbelklikken op het installatiebestand om de driver te installeren. Hoe moet je een driver installeren? Geen setup.exe of install.exe?

  1. Zet het bestand in een map, bijvoorbeeld C:\windows\system32.
  2. Klik op het vergrootglas in de taakbalk en typ in: Apparaat.
  3. Het venster Apparaatbeheer wordt geopend.
  4. Zoek het apparaat, en dubbelklik erop.
  5. Ga naar het tabblad Stuurprogramma.
  6. Kies: Stuurprogramma bijwerken.

Daarvan, hoe kan ik een netwerkadapter installeren?

Typ Apparaatbeheer in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Apparaatbeheer in de lijst met resultaten. Vouw Netwerkadapters uiten zoek de netwerkadapter voor uw apparaat. Selecteer de netwerkadapter, selecteer Stuurprogramma bijwerken > automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogrammasoftwareen volg de instructies. Dienovereenkomstig, hoe kan je zien of alle drivers up to date zijn? Als je wilt weten of alle stuurprogramma's up-to-date zijn, kun je naar de website van de fabrikant van je computer gaan en kijken of er updates beschikbaar zijn voor je computermodel. Als er geen updates beschikbaar zijn, dan zijn alle stuurprogramma's up-to-date.

Hoe drivers verwijderen Windows 10?

Om een driver in Windows 10 te verwijderen, ga je naar Apparaatbeheer via de zoekbalk in de taakbalk. Hier vind je alle stuurprogramma's die momenteel op je systeem geïnstalleerd zijn. Als je een driver wilt verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op het apparaat waarvan je het stuurprogramma wilt verwijderen en selecteer je 'Uninstall'.

Door Sarah Connor

Vergelijkbare artikelen

Waarom moet je drivers updaten? :: Hoe kom ik van McAfee af?
Handige links