Huis > K > Kan Je Samsung Apps Verwijderen?

Kan je Samsung Apps verwijderen?

Via het Instellingen-menu

Ga naar Instellingen en dan naar Applicatiebeheer. Selecteer de app(s) die je wilt verwijderen. Tik op 'verwijderen'. Bevestig dat je ze écht wilt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Mensen vragen ook: hoe kan ik dubbele apps verwijderen?

Bijvoorbeeld via de Play Store, de winkel waar u ook apps downloadt.
  1. Tik op de app Play Store.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram met van uw Google-account.
  3. Een menu opent. Tik hierin op Apps en apparaat beheren.
  4. Tik op Beheren.
  5. Tik op de app die u wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen > OK.
Welke apps staan standaard op Samsung?
Open de instellingen-app op je Android-smartphone; Tik op 'Apps en meldingen'; en kies vervolgens onderaan voor 'Geavanceerd'; Tik op 'Standaard-apps'.

Dus, welke samsung apps zijn overbodig?

Er zijn een paar Samsung apps die als overbodig worden beschouwd omdat ze soortgelijke functies bieden als andere veelgebruikte apps. Enkele voorbeelden zijn de Samsung webbrowser, die overbodig is omdat er veel andere populaire webbrowsers beschikbaar zijn, en de Samsung muziekspeler, die overbodig is omdat er veel andere populaire muziekspelers beschikbaar zijn. En nog een vraag, wat kun je met smartthings? Er zijn veel dingen die je met smartthings kunt doen. U kunt smartthings bijvoorbeeld gebruiken om uw smart home-apparaten te bedienen, schema's en routines te maken en zelfs uw energieverbruik te monitoren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Welke app is gevaarlijk?

In totaal zijn de negen apps ruim 470.000 keer gedownload.
...
Het gaat om de volgende apps:
  • Shoot Clean.
  • Shoot Clean Lite.
  • Super Clean.
  • Speed Clean.
  • Rocket Cleaner.
  • Rocket Cleaner Lite.
  • Quick Games.
  • H5 Gamebox.
Mensen vragen ook: hoe werkt android beam?
Android Beam is een draadloze verbinding, die gebruikt kan worden om informatie over te dragen van en naar je telefoon. Je kunt bijvoorbeeld contacten, muziekbestanden of foto's en videoclips overzetten naar andere telefoons, die ook beschikken over Android Beam. Eerst moet je NFC inschakelen.

En nog een vraag, kan gedownloade app niet vinden?

Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.
Hoe kan ik zien welke apps openstaan? Er zijn twee manieren om te zien welke apps open zijn:
1. Gebruik de sneltoetsen Command+Tab. Dit brengt de Application Switcher tevoorschijn, die alle geopende apps weergeeft.
2. Klik op het Dock-pictogram voor de app waarnaar u wilt overschakelen. Het Dock toont u alle open applicaties, en u kunt klikken op de applicatie waarnaar u wilt overschakelen.

Kun je een verwijderde app terughalen?

Ja, u kunt een verwijderde app herstellen. Daarvoor moet u een programma voor gegevensherstel gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar, maar wij raden u aan Recuva te gebruiken. Dit programma is gratis beschikbaar, en het is zeer eenvoudig te gebruiken. Download en installeer het programma, en start het op. Recuva zal dan uw computer scannen op verwijderde bestanden, inclusief apps. Zodra de scan is voltooid, kunt u de gevonden bestanden bekijken. Als je de app ziet die je hebt verwijderd, selecteer je die gewoon en klik je op de knop "Recover".

Door Jeminah Digilio

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of een app veilig is? :: Wie betaalt Signal?
Handige links