Huis > W > Wat Is Microsoft Apps En Services?

Wat is Microsoft apps en services?

Microsoft-apps en -services is een veelgebruikte verificatie-app waarmee meerdere apps en services in Microsoft worden verbonden met uw e-mailproviders. We doen dit om uw ervaringen consistent te houden in verschillende Microsoft-toepassingen met wie u verbinding maakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je zien hoeveel apps je hebt?

Ga naar de Play Store vanaf het startscherm. 2. De menuknop bevindt zich linksonder op het toestel.

Hoe kom je in je Google-account?

Je hebt je gegevens en instellingen altijd met één klik binnen handbereik. Klik op je profielfoto en volg de link naar 'Je Google-account beheren'. Je kunt via je profielfoto ook makkelijk inloggen, uitloggen of de incognitomodus inschakelen. Als het om privacy gaat, is maatwerk noodzakelijk.
Waar vind je app instellingen?
Het instellingenmenu openen
  1. Open de Google-app .
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen Zoeken .
  3. Zoek naar een instelling.

Trouwens, waar instellingen?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van de context waarin hij wordt gesteld. Enkele mogelijke interpretaties zouden echter kunnen zijn:
-Waar zijn de instellingen gevestigd?
Over welke instellingen heeft u het?
Wat bedoelt u met instellingen? Dienovereenkomstig, waar vind ik instellingen op mijn iphone? De instellingen op uw iPhone bevinden zich in de app Instellingen. Deze app is meestal te vinden op het startscherm, maar kan ook worden gevonden in de App Store. Om de instellingen te openen, tikt u op het pictogram Instellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe werken betaalde apps?

Je kunt betalen door de app te openen en de juiste persoon uit de lijst te kiezen. In beide gevallen tik je het juiste bedrag in en bevestig je met je pincode. Het geld gaat van jouw rekening naar de rekening van de ontvanger.

Kan iemand meelezen op mijn telefoon?

Android en iPhone

Bij Android wordt er een app geïnstalleerd waarmee je de smartphone in de gaten houdt. Door de virusscanner (Play Protect) van de app-winkel Google Play uit te schakelen, kan de stalkerware worden geïnstalleerd.
Dit in overweging nemend, is er een app om een andere telefoon ongezien te volgen?
De app voor Android-gebruikers

De Find My Boyfriend Locator zorgt ervoor dat je niet ongezien de telefoon van je partner hoeft te bemachtigen.

Kan je door je telefoon op te nemen gehackt worden?

Kan iemand uw telefoon hacken door u te bellen? Het is onwaarschijnlijk dat iemand uw telefoon rechtstreeks kan hacken door u te bellen (hoewel ze kunnen proberen om informatie te krijgen).
Welke apps zijn gekoppeld aan mijn Google-account? Als u een lijst wilt zien van alle apps die aan uw Google-account zijn gekoppeld, gaat u naar uw Google-accountpagina en klikt u op het tabblad "Beveiliging". Klik onder "Aanmelden bij Google" op "Verbonden apps & sites". Er verschijnt een lijst met alle apps en sites die aan uw Google-account zijn gekoppeld.

Hoe ontkoppel je een Gmail account?

Er zijn twee manieren om een Gmail-account te ontkoppelen. De eerste manier is om naar de Gmail-website te gaan en u aan te melden bij uw account. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het pictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het scherm. In het menu "Instellingen" klikt u op het tabblad "Accounts en importeren". Onder het tabblad "Rekeningen en import" is er een sectie "Gekoppelde rekeningen". In dit gedeelte vindt u een lijst met alle accounts die aan uw Gmail-account zijn gekoppeld. Om een account te ontkoppelen, klikt u op de knop "Ontkoppelen" naast het account dat u wilt ontkoppelen.
De tweede manier om een Gmail-account te ontkoppelen is door naar de website van Google Accounts te gaan. Meld u op de website van Google Accounts aan met het Gmail-account dat u wilt ontkoppelen. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het tabblad "Beveiliging". Onder het tabblad "Beveiliging" vindt u een gedeelte met de titel "Verbonden toepassingen en sites". In dit gedeelte vindt u een lijst met alle toepassingen en sites die aan uw Gmail-account zijn gekoppeld. Om een account te ontkoppelen, klikt u op de knop "Ontkoppelen" naast het account dat u wilt ontkoppelen.

Door Karel

Vergelijkbare artikelen

Welke banen verdien je het meest? :: Kan je ook een andere stem krijgen?
Handige links