Huis > H > Hoe Verwijder Je Systeemgegevens?

Hoe verwijder je systeemgegevens?

In Android open je de app 'Instellingen'. Tik op 'Opslagruimte' en op 'Ruimte vrijmaken' om aanbevelingen te ontvangen. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders. Daar maak je extra ruimte vrij met de functie 'Apparaat-onderhoud'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe verwijder je app cache?

Je doet dit als volgt:
  1. Open op je telefoon het instellingenmenu.
  2. Klik op 'Apps' en selecteer een app waarvan je de data wilt verwijderen.
  3. Klik op 'Opslag' en daarna op 'Opslag beheren'.
  4. Klik nu op 'Alle gegevens wissen' om de data van de app te verwijderen.
Dienovereenkomstig, waarom is mijn iphone zo traag?
Bij erg oude iPhone's speelt vaak de batterij een grote rol op het trager worden van de iPhone. Daarnaast kan bij deze toestellen ook de software (iOS) een grote rol spelen. Apple komt regelmatig met een nieuwe update die ervoor kan zorgen dat jouw iPhone langzamer wordt.

Je kunt ook vragen waarom is mijn ipad zo langzaam?

Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom een iPad traag is. Een veel voorkomende reden is dat het apparaat te weinig opslagruimte heeft. Wanneer een iPad niet genoeg opslagruimte beschikbaar heeft, kan hij trager worden. Een andere mogelijke reden is dat de iPad een oudere versie van iOS gebruikt. Na verloop van tijd kunnen nieuwe iOS-updates de prestaties verbeteren. Ten slotte kunnen bepaalde apps de prestaties van de iPad vertragen. Als er apps zijn die bijzonder traag zijn of veel bronnen verbruiken, kunnen deze de oorzaak van het probleem zijn. Vervolgens, wat moet je doen als je ipad traag is? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw iPad traag is:
1. Start uw iPad opnieuw op: Dit kan vaak helpen om een trage iPad te versnellen. Om dit te doen houdt u de aan/uit-knop ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop vervolgens naar rechts om uw iPad uit te schakelen. Zodra hij is uitgeschakeld, houdt u de aan/uit-knop weer ingedrukt om hem weer in te schakelen.
2. Werk de software van uw iPad bij: Door de software van je iPad up-to-date te houden, kun je de prestaties verbeteren. Om op updates te controleren, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Als er een update beschikbaar is, tikt u op Downloaden en installeren.
3. Wis de cache van je iPad: Na verloop van tijd kan de cache van uw iPad vol raken en uw apparaat beginnen te vertragen. Om je cache te wissen, ga je naar Instellingen > Safari > Wis Geschiedenis en Websitegegevens.
4. Ongebruikte apps verwijderen: het verwijderen van apps die u niet meer gebruikt, kan uw iPad sneller maken. Om een app te verwijderen, houdt u het pictogram ervan ingedrukt totdat het begint te trillen. Tik vervolgens op de X die verschijnt om de app te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Wat valt onder interne opslag in je telefoon?

Op een smartphone is er altijd intern geheugen aanwezig, hierop staat het besturingssysteem Android en worden standaard allerlei zaken opgeslagen zoals app-data, foto's en downloads. Daarnaast hebben bepaalde smartphones nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een microSD-kaart.
Hoe Android opschonen?
In deze video
  1. Stap 1: Ga naar Instellingen.
  2. Stap 2: Ga naar Apparaat onderhoud. Hier kun je individuele onderdelen opschonen of optimaliseren.
  3. Stap 3: Druk op Geheugen.
  4. Stap 4: Druk op Opschonen. Je telefoon is nu opgeschoond.

Waar vind ik Apparaatonderhoud?

Apparaatonderhoud gebruiken op Android 7 en 8
  1. Tik op Alle apps of veeg het scherm omlaag.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Apparaatonderhoud.
  4. De telefoon/tablet wordt gescand. De functie gaat na wat de conditie van het toestel is.
  5. Apparaatonderhoud gaat nu aan de slag.
  6. Tik op Gereed.
Heb je een virusscanner nodig op je iPhone?
Het korte antwoord is nee. De meeste Apple-gebruikers hebben geen aanvullende virusscanner nodig, omdat het systeem van zichzelf al goed beveiligd is. Dit komt omdat Apple de touwtjes strak in handen houdt, en daardoor veel controle heeft.

Men kan zich ook afvragen: is een virusscanner nodig bij apple?

F‑Secure TOTAL is een alles-in-één-cyberbeveiligingspakket voor alle apparaten. Het bevat VPN, antivirus en wachtwoordbeheer met 24/7 identiteitsbewaking. Met één abonnement beschermt u uw Mac, iPhone, iPad, Windows- en Android-apparaten tegen online bedreigingen.

Door Page

Vergelijkbare artikelen

Hoe leer je Frans gratis? :: Welke Cleaner voor iPhone?
Handige links