Huis > H > Hoe Zet Je Pasjes In Je Telefoon?

Hoe zet je pasjes in je telefoon?

In een wallet app kun je al je pasjes digitaal opslaan. Van je bonuskaart van de Albert Heijn tot je spaarkaart van HEMA en in sommige landen zelfs je rijbewijs. Het is de ideale manier als je geen portemonnee mee wilt nemen. Je bewaart al je pasjes dan gewoon in één app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Je kunt ook vragen is stocard gratis?

Ja, Stocard is en blijft altijd volledig gratis voor onze gebruikers! De uitgevers van de klantenkaarten betalen wel voor de distributie van hun folders en flyers via de sectie "Aanbiedingen" in Stocard. Hoe zet ik klantenkaarten in Wallet? Instapkaarten, tickets en andere kaarten toevoegen, gebruiken en delen in Apple Wallet

  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.

Welke pasjes moet je altijd bij je hebben?

Er zijn vier verschillende soorten passen die u altijd bij u moet hebben: een skipas, een seizoenpas, een dagpas en een liftpas. Met een skipas kunt u skiën in elk skioord dat dezelfde pas gebruikt. Met een seizoenpas kunt u een heel seizoen lang in een bepaald skigebied skiën. Met een dagpas kunt u één dag in een bepaald skigebied skiën. Met een liftpas kunt u gebruik maken van de liften in een bepaald skigebied. Is Stocard veilig? Ja, Stocard is veilig. De app gebruikt versleutelde opslag en communicatie, dus uw persoonlijke informatie en gegevens zijn veilig. Bovendien verkoopt of deelt Stocard uw persoonlijke informatie niet met derden.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Daarvan, hoe stocard installeren?

Open de Stocard-app en klik op de knop "+" in de rechterbovenhoek (iOS) of de rechterbenedenhoek (Android) van het scherm. Schrijf de naam van de uitgever van de klantenkaart in het zoekveld of zoek de naam in de lijst. Bovendien, welke winkels hebben klantenkaart? Supermarkten. Aanbiedingen op dagelijkse boodschappen krijg je alleen met een Albert Heijn bonuskaart. Daarnaast zijn er diverse andere supermarkten met een klantenkaart hebben zoals Makro, Gall&Gall en Dirk.

Wat kost Stocard?

Voor de eerste 10.000 gebruikers zijn er geen kosten aan verbonden. Behoor je tot de eerste 10.000 aanmeldingen, dan kun je de Stocard Mastercard voor altijd gratis gebruiken. Voor gebruikers die zich later aanmelden, geldt een automatische betaling van €1,49 per maand. Vervolgens, hoe werkt de app stocard? De app Stocard werkt als volgt: je voegt je favoriete loyalty- en klantenkaarten toe aan de app en hoeft deze daarna nooit meer fysiek bij je te dragen. Wanneer je bij een partnerbedrijf van Stocard iets wilt kopen, toon je gewoon je telefoon aan de kassa en je korting wordt automatisch verrekend. Het is dus een handige manier om je kortingskaarten bij je te dragen, zonder dat je ze fysiek hoeft mee te nemen.

Men kan zich ook afvragen: van wie is stocard?

Stocard is een app waarmee gebruikers hun loyalty cards kunnen opslaan. De app is gratis te gebruiken en is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Door Karlens

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt betaalpas in Wallet? :: Wat is de leeftijd van de kerstman?
Handige links