Huis > H > Hoeveel Airpods Zijn Er Verkocht?

Hoeveel AirPods zijn er verkocht?

Apple verkocht 35 miljoen AirPods en is de populairste 'hearable' Apple heeft in 2018 maar liefst 35 miljoen AirPods verkocht en is daarmee het meest populaire merk voor 'hearables', oftewel draadloze oordopjes. Bezitters waarderen vooral het draagcomfort.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe kan je het verschil zien tussen AirPods 1 en 2?

Het eerste verschil is dat Apple bij de Airpods 2 heeft gekozen voor een andere chip. Bij de Airpods 1 ging het om een W chip, die zich vooral focuste op het draadloze aspect. De Airpods 2 hebben een andere chip, namelijk de H chip. De H chip focust zich meer op de oordopjes zelf.
Wat zijn AirPods 2e generatie?
Draadloos.

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaadcase zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

Trouwens, kun je airpods 1 nog kopen?

Ja, je kunt nog steeds de originele Apple AirPods kopen. Echter, het bedrijf heeft sindsdien de AirPods 2nd Generation uitgebracht, met een verbeterde batterijduur, handsfree Siri-ondersteuning en de optie voor een draadloos oplaadhoesje. Dus, hoeveel apple airpods zijn er? De eerste generatie Apple AirPods werd uitgebracht op 13 december 2016, en er werden 1,6 miljoen exemplaren verkocht in het vierde kwartaal van dat jaar. De tweede generatie werd uitgebracht op 20 maart 2019, en er werden 4 miljoen eenheden verkocht in het eerste kwartaal van dat jaar. Er is geen officieel woord over hoeveel eenheden er sindsdien zijn verkocht, maar naar schatting zijn er nu meer dan 15 miljoen Apple AirPods in gebruik.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe veel mensen hebben AirPods?

Met 16 miljoen verkochte AirPods is Apple nog lang geen alleenheerser op de markt voor (draadloze) hoofdtelefoons. Volgens marktonderzoeker IDG werden in 2017 wereldwijd 368 miljoen hoofdtelefoons en earbuds verkocht. Hoe groot het aandeel draadloze hoofdtelefoons is, is niet bekend.
Wat is het verschil tussen AirPods 2 en AirPods Pro?
Sinds 28 oktober 2019 zijn er 2 soorten AirPods in de AirPods familie: Apple AirPods Pro en Apple AirPods 2. Het grootste verschil tussen de 2 modellen is de noise cancelling van de Pro. Daarmee filter je omgevingsgeluiden zoals je bellende partner weg.

Hoe kan je zien of je AirPods Pro echt zijn?

Het serienummer staat niet alleen op de AirPods en op de oplaadcase, maar ook onderop de doos waarin ze worden verkocht. Dus zelfs wanneer het transparante plastic nog om de doos zit, kun je het serienummer achterhalen. Je kunt het serienummer bij Apple invoeren om de status ervan te controleren.
Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen airpods 2 en airpods 3?
Na Apple AirPods 2 en AirPods Pro introduceert Apple met AirPods 3 nieuwe volledig draadloze oordopjes. Het grootste verschil zit in de batterijduur, het design en de noise cancelling. Zo hebben de AirPods Pro noise cancelling en AirPods 3 de langste batterijduur.

Mensen vragen ook: wat kun je allemaal met airpods 2?

Met twee paar AirPods kun je samen luisteren naar muziek op één iPhone. Je kan dan samen met je partner of een vriend of vriendin muziek luisteren of een film kijken. Zo werkt het audio delen met de AirPods. Siri kan ook berichten voorlezen via de AirPods.

Door Mari Ruckey

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je allemaal met de AirPods 2? :: Hoe kan ik mijn iPhone updaten?
Handige links