Huis > I > Is Duolingo Ook In Het Nederlands?

Is Duolingo ook in het Nederlands?

De talen-app Duolingo, waarmee je spelenderwijs vreemde talen kunt leren, is voortaan ook beschikbaar in het Nederlands. De nieuwe versie van de app is vanaf donderdag beschikbaar voor Android en iOS, hoewel de update in beide app-winkels nog moet verschijnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Alexa ook Nederlands?

Kan de spreekster van de Engelse taal Nederlands doen? Nee, op dit moment, kan ze geen Nederlands. Je moet Engels tegen haar spreken.

Hoe kun je het beste Nederlands leren?

Nederlands leren, 17 tips
  1. Leer als een Nederlands kind: luisteren en nazeggen.
  2. Durf fouten te maken.
  3. Luister altijd en overal naar Radio NPO1.
  4. Leg contact met Nederlanders.
  5. Ga níet over op Engels.
  6. Lees zoveel mogelijk Nederlands.
  7. Kijk en luister Nederlandse muziekvideo's op YouTube.
  8. Praat in volledige zinnetjes.
Mensen vragen ook: welk niveau haal je met duolingo?
Bij Duolingo ontwikkelen we cursussen om je op het B2-niveau (pagina in het Engels) te brengen, omdat je op dat niveau een baan kunt krijgen in de taal die je leert. Het bereiken van dit niveau vereist toewijding, afwisselende oefeningen en ontzettend veel tijd.

Hoe naar niveau 2 Duolingo?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het niveau waarop iemand begint en hoeveel tijd hij bereid is aan de website te besteden. Enkele tips om snel niveaus te bereiken op Duolingo zijn ten minste 30 minuten per dag studeren, gebruik maken van de oefensessies en de onderdompelingsfunctie gebruiken. Bovendien kunnen gebruikers bonuspunten verdienen door lessen en activiteiten buiten Duolingo te voltooien. Hoe krijg je hartjes Duolingo? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Verschillende mensen kunnen verschillende methoden hebben om harten te verkrijgen op Duolingo. Sommigen proberen gewoon zo veel mogelijk lessen te volgen om hartjes te verdienen, terwijl anderen zich specifiek richten op activiteiten waarvan bekend is dat ze hartjes opleveren om zo veel mogelijk hartjes te verdienen. Bovendien kunnen sommige mensen hulpmiddelen van derden of hacks gebruiken om harten te verkrijgen, hoewel dit over het algemeen niet wordt aanbevolen omdat het de servicevoorwaarden van Duolingo kan schenden.

Gerelateerde artikelen

Wat is Countif in Nederlands?

Deze functie is alleen beschikbaar in de nieuwe versie van Spreadsheets. Het nummer van een bereik wordt geretourneerd.

Hoe kan je makkelijk Spaans leren?

10 tips om sneller de Spaanse taal te leren
  1. Zing mee met de muziek.
  2. Bekijk telenovelas.
  3. Lees alles.
  4. Ga onderweg aan de slag.
  5. Vertaal.
  6. Zoek een Spaanstalige liefde.
  7. Verhuis naar Spanje of Peru...
  8. Of reis op z'n minst naar een Spaanstalig land (en oefen daar)
Hoe moeilijk is het om Spaans te leren?
Romaanse talen als het Frans, Spaans, Italiaans en Portugees zijn voor ons gemiddeld moeilijk. Deze talen stammen af van het Latijn en wanneer iemand één van deze talen redelijk beheerst, is het niet moeilijk om de andere talen te leren.

Hoe lang duurt het voordat je Spaans spreekt?

Spaans, Italiaans of Duits duurt een maand of 3 om op (echt) goed niveau te spreken, maar je kunt al na een maand een redelijk niveau hebben. Zie het artikel over snel een taal leren in 3 maanden.
Men kan zich ook afvragen: hoe duolingo installeren?
Duolingo is een App die je kunt downloaden voor je mobiel of tablet. Vanaf je PC kun je het systeem ook gebruiken en wel op de website www.duolingo.com. Je hoeft dan niets te downloaden, maar je kunt gewoon inloggen op de site zelf. Met Duolingo kun je een nieuwe taal leren.

Dit in overweging nemend, waar kan ik spaanse les volgen?

Of je nu beginner bent of gevorderde, bij CVO Groeipunt vind je de cursus Spaans die bij je past. Bij CVO Groeipunt kun je ook terecht voor conversatiecursussen en een cursus Spaans voor gidsen en reisleiders. Interesse? Schrijf je dan in voor een cursus Spaans bij CVO Groeipunt.

Door Jeffrey Brostrom

Vergelijkbare artikelen

Hoe moeilijk is het om Pools te leren? :: Wat is de beste app om Spaans te leren?
Handige links