Huis > I > Is Goed Synoniem?

Is goed synoniem?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: goed (bn) : betrouwbaar, bevredigend, bruikbaar, degelijk, deugdelijk, geldig, gepast, geschikt, handig, passend, proper, solide.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een druppellader goed voor accu?

Een druppellader is nuttig om accu's gedurende een langere periode te onderhouden. De batterij wordt niet ontladen en beschadigd als een druppellader wordt gebruikt.

Trouwens, is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Dus, wat is een ander woord voor ongeluk?
1) Aanrijding 2) Aanvaring 3) Accident 4) Beproeving 5) Bezoeking 6) Botsing 7) Contrecoup 8) Deveine 9) Droefenis 10) Droefheid 11) Droevige gebeurtenis 12) Ellende 13)

Wat dit betreft, wat is een foutieve samentrekking?

Er zijn verschillende soorten spiercontracties, en een foutieve contractie is een contractie die niet goed wordt uitgevoerd door een storing in het proces. Dit kan het gevolg zijn van een aantal factoren, waaronder schade aan de spieren of zenuwen, een onbalans in de elektrolyten van het lichaam of een probleem met de manier waarop de hersenen signalen naar de spieren sturen. Slechte contracties kunnen leiden tot een aantal problemen, waaronder zwakte, pijn en kramp. Is dat ok synoniem? Nee, synoniemen zijn niet altijd uitwisselbaar. Het hangt af van de context waarin het woord wordt gebruikt. Als je het bijvoorbeeld hebt over een specifieke soort appel, dan is een synoniem voor appel (zoals fruit) niet geschikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je dat een accu van een laptop niet meeer goed werkt?

Als de accu van uw laptop helemaal niet meer oplaadt, maar de laptop werkt nog wel zonder accu, dan is het tijd om de accu te vervangen. De accu is in dit geval niet meer bruikbaar. U kunt de accu uit de laptop halen als u niet weet wat er aan de hand is.

Hoe noem je iemand die goed is in Nederlands?

Hoe noem je iemand die goed is in Nederlands? eerlijk, fatsoenlijk, rechtschapen. goed (bn): goedaardig, goedhartig, goedig.
Trouwens, wat is beter dan goed?
uitstekend (bn): buitengewoon, eersteklas, eminent, excellent, fantastisch, geweldig, goed, illuster, klasse, kostelijk, opperbest, perfect, prachtig, prima, puik, puikbest, schitterend, super, superieur, uitmuntend, uitnemend, uitzonderlijk, volmaakt, voorbeeldig, voornaam, voortreffelijk.

Hoe noem je iets wat hetzelfde is?

eender, enerlei, gelijk, idem. als synoniem van een ander trefwoord: gelijk (bn) : corresponderend, dergelijk, dezelfde, één, eender, hetzelfde, identiek, overeenkomstig, soortgelijk.
Je kunt ook vragen wat is een voorbeeld van een synoniem?
Voorbeelden van synoniemen zijn: Kapot - stuk. Hollen - rennen. Maar - echter.

Wat zijn synoniemen en antoniemen?

Synoniemen zijn twee woorden die hetzelfde betekenen. Antoniemen zijn woorden die het tegengestelde betekenen. Homoniemen zijn woorden die twee betekenissen hebben.

Door Galang Castleman

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen een ongeluk en ongeval? :: Wat voor aansluiting heeft een videokaart?
Handige links