Huis > H > Hoe Werkt Read Era?

Hoe werkt Read ERA?

READERA LLC

Ze kan je boeken offline tonen en werkt zonder advertenties. Slim aan ReadEra is dat de app de voortgang van boeken die je leest automatisch bewaart, ook als bestanden zijn verplaatst, of verwijderd en vervolgens opnieuw gedownload.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Vervolgens, welk account voor kobo ereader?

Je maakt een Kobo account aan via de website van Kobo met je e-mailadres en een wachtwoord. Een andere mogelijkheid is dat je inlogt met een bestaand Google, Facebook of Apple account. Het voordeel is dan dat je niet nog een gebruikersnaam en wachtwoord hoeft te onthouden.
Men kan zich ook afvragen: kan je met kobo plus alle boeken lezen?
Met Kobo Plus kun je alleen boeken lezen op Kobo-e-readers. Niet op die van andere merken. Ook kun je Kobo Plus via de Kobo-app op een tablet of smartphone gebruiken. Je kunt maximaal 15 boeken tegelijkertijd lezen op maximaal 5 verschillende apparaten.

Hoe zet ik een ePub op mijn Kobo?

Er zijn een paar verschillende manieren om een ePub-bestand op je Kobo te krijgen. Eén manier is om je Kobo met een USB-kabel op je computer aan te sluiten en het bestand naar de map "Documenten" op je Kobo te slepen. Een andere manier is om het bestand naar jezelf te e-mailen en dan de e-mail op je Kobo te openen en de bijlage te downloaden. Tot slot kun je het ePub-bestand ook rechtstreeks van het internet naar je Kobo downloaden. Waarom kan ik mijn ebook niet lezen? De meest waarschijnlijke reden dat u uw ebook niet kunt lezen is omdat het een bestandsformaat heeft dat niet compatibel is met uw leesapparaat. Veel ebooks zijn bijvoorbeeld in het .epub-formaat, dat kan worden gelezen op apparaten zoals de Barnes & Noble Nook en de Sony Reader, maar niet op de Amazon Kindle. Om een ebook op uw Kindle te lezen, moet u het bestand converteren naar het .mobi formaat.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe open ik een ePub bestand op de PC?

Wilt u de ePub op uw computer lezen? Dan heeft u daar een speciaal programma voor nodig dat overweg kan met ePub bestanden. U kunt het ePub-bestand openen met het programma Adobe Digital Editions (gratis te downloaden). Dit programma is beschikbaar voor zowel PC als Mac.
Dus, kun je ebooks uitwisselen?
Het klinkt raar, maar wie e-books koopt, heeft minder rechten dan met papieren boeken. Zo mag je een uitgelezen e-book officieel niet doorgeven aan een ander. Bijvoorbeeld per mail, via de cloud of op een geheugenstickje. Zelfs niet als je het origineel van je eigen e-reader verwijdert.

Welke boeken kan ik gratis downloaden?

Moderne gratis e-books

Er zijn ook diverse sites waarop gebruikers onderling links naar gratis boeken uitwisselen. In de Google Play Store vind je diverse gratis boeken die je kunt lezen met de Google Play Boeken-app voor Android en iPad/iPhone. Met Apple's Books-app download je gratis boeken op de iPad en iPhone.
Dit in overweging nemend, welke boeken kun je gratis downloaden?
Met deze gratis Nederlandstalige boeken kun je urenlang lezen!
  1. eReaders.nl. Een uitgebreide selectie van gratis boeken vind je op onze eigen site, eReaders.nl.
  2. Gutenberg.org. Op Gutenberg.org vind je vele honderden gratis Nederlandstalige boeken in ePub-formaat.
  3. DBNL.
  4. PDFBooksForFree.com.
  5. GratisEpub.nl.
  6. GratisPDF.nl.

Je kunt ook vragen hoe overleef ik ebook gratis?

Ontvang een gratis mini ebook dat gebasseerd is op Hoe overleef je?. Een praktijkondersteuner van een Nederlandse huisartsenpraktijk heeft een samenvatting gemaakt van het boek Hoe overleef je?. Hoe houd je jouw lichaam zo sterk mogelijk, zodat het zelf goed ziektes kan afweren en voorkomen?

Door Gruber Dextra

Vergelijkbare artikelen

Hoe koppel je Android agenda? :: Waar kan je een eBook op lezen?
Handige links