Huis > W > Wat Is Beter I7 Of I9?

Wat is beter i7 of i9?

Zowel de Core i7 als i9 zouden over 8 cores en 16 threads beschikken, gecombineerd met 16 MB aan L3-cache. De i9 moet zich onderscheiden door hogere kloksnelheden, voor een hogere prijs. Met een boostklok rond 5,5 GHz zou de Core i9 tegenover de Ryzen 7 5800X worden gepositioneerd, voor dezelfde prijs van 449 dollar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een processor?

Hoe meer kernen, hoe beter. Het tijdelijk geheugen, ook wel cache genoemd, is het buffer-geheugen van de processor. Hoe hoger de cache, hoe beter. Des te zwaarder je een PC wil belasten, des te meer GHz, cache en cores je nodig hebt.
Welke processor is beter voor gaming?
De 5 beste processoren voor gaming van 2022 uitgelicht
  1. Intel Core i5-8600K processor. Intel Core i5-8600K processor.
  2. AMD Ryzen 5 2600X met Wraith Cooler. AMD Ryzen 5 2600X met Wraith Cooler.
  3. Intel Core i5-8400 LGA1151 Coffee Lake CPU.
  4. AMD Ryzen 9 3900X processor.
  5. Intel Core i9-9900K processor.

Mensen vragen ook: wat is de beste processor voor gaming?

De beste processor voor gaming hangt af van een paar factoren, waaronder het budget, de soorten games die je speelt en of je prioriteit wilt geven aan single-threaded of multi-threaded prestaties.
Als je een beperkt budget hebt, is de AMD Ryzen 3 3300X een goede optie. Het biedt uitstekende single-threaded prestaties en fatsoenlijke multi-threaded prestaties, waardoor het een geweldige optie is voor zowel casual als competitieve gamers.

Als je bereid bent om iets meer uit te geven, is de AMD Ryzen 5 3600X een geweldige optie voor gamers die het beste van twee werelden willen. Het biedt uitstekende single-threaded en multi-threaded prestaties, waardoor het een geweldige keuze is voor gamers die de nieuwste AAA-games op hoge instellingen willen kunnen spelen, terwijl ze ook kunnen profiteren van de extra cores en threads voor gaming.
Voor gamers die de absoluut beste prestaties willen, is de AMD Ryzen 7 3800X de manier om te gaan. Het biedt de beste single-threaded en multi-threaded prestaties van elke consumenten CPU op de markt, waardoor het een geweldige keuze is voor gamers die in staat willen zijn om de nieuwste AAA-games op de hoogste instellingen te spelen en te profiteren van de extra cores en threads voor gaming. Wat is beter om mee te gamen AMD of Intel? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, aangezien zowel AMD- als Intel-processoren hun eigen sterke en zwakke punten hebben. Over het algemeen zijn Intel-processoren beter voor gaming dan AMD-processoren, maar er zijn enkele AMD-processoren die betere gamingprestaties bieden dan Intel-processoren. Uiteindelijk hangt het van uw specifieke behoeften en budget af welke processor beter is voor gaming.

Gerelateerde artikelen

Wat is beter JPG of PNG?

Een bestand wordt gecomprimeerd als een afbeelding. APNG-bestanden hebben geen verlies aan beeldkwaliteit, wat betekent dat ze niet zo sterk worden gecomprimeerd als een JPG-bestand. Het is beter om een JPG-bestand te gebruiken.

Welke processor is sneller?

Core i5 – middenklasse; snel bij zware multitasking, geschikt voor fotobewerkingen, en gaming. Core i7 – high-end; nog sneller bij foto- en videobewerking, gaming met hogere framerates. Core i9 – ultimate; snelste processors met veel processorkernen.
Wat is de beste AMD processor?
AMD Ryzen 9 5900X

De AMD Ryzen 9 5900X is op dit moment niet alleen de beste mainstream processor van AMD, maar is momenteel ook de koning van alle mainstream processoren. De CPU maakt de grootste gen-on-gen sprong qua single-core prestaties, waardoor het een zeer interessante upgrade is.

Trouwens, is amd ryzen 5 goed?

De AMD Ryzen 5 zijn wat krachtiger en zijn meer geschikt voor fotobewerking en gaming. Als laatste is er de AMD Ryzen 7 processor voor de veeleisende gebruiker. Deze 3 Ryzen-series vallen in Mainstream segment en zijn geschikt voor de normale consument. Ze maken allemaal gebruik van de AM4 socket met 1331 pinnen.
Welke AMD Ryzen kiezen?
De grote hoeveelheid cores en threads zorgen ervoor dat je soepel filmpjes rendert of afbeeldingen bewerkt. Houd minimaal een Ryzen 5 aan voor fotobewerking en kies bij videobewerking voor minimaal een AMD Ryzen 7.

Is Intel Pentium goed?

De Intel Pentium is een stapje hoger ook een instap model waarmee je wat meer kan multitasking. Het blijft bij internet, e-mail en office toepassingen. Maar met een intel pentium heb je net wat meer mogelijkheden als je computer hobby net iets meer vraagt.

Door Brenk Abedelah

Vergelijkbare artikelen

Wat is USB 3.1 Gen 1? :: Welke processors zijn er?
Handige links