Huis > W > Wat Is Een Drerrie?

Wat is een Drerrie?

Drerrie is een nogal raar Marokkaans woord voor dat staat voor “jongen uit een achterstandswijk”. Drerrie wordt tegenwoordig ook gebruikt voor 'jongen' of 'jongens', dus het negatieve ervan is als het ware weggevaagd.

Lees verder

Mensen vragen ook: wat betekent zb straattaal?

Wat is de betekenis van Zebi? De betekenis van het woord Zebi is: Lul.
Hoe schrijf je Sahbi?
(2016) (straattaal) aanspreekvorm: vriend. Jongeren gebruiken de Marokkaans-Arabische aanspreekvorm sahbi 'mijn vriend' ('hee sahbi hoe is het ermee'). Als geheimtaalwoord gebruiken ze floes, 'geld' ('ik heb geen floes').

Wat is zemmer in straattaal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat jargon vaak op verschillende manieren wordt gebruikt door verschillende groepen mensen. Een mogelijke interpretatie is echter dat zemmer een term is om iemand aan te duiden die als aantrekkelijk of seksueel aantrekkelijk wordt beschouwd. Wat betekent de 3 in Arabisch? De 3 in het Arabisch betekent "de" of "de derde". Het wordt gebruikt voor zelfstandige naamwoorden om aan te geven dat ze bepaald zijn.

Wat betekent Klawie Marokkaans?

Klawie is straattaal en heeft als betekenis 'stoot' of 'slag'. Dus als iemand een klawie krijgt, dan krijg je een (harde) klap.
Hoe schrijf je ZEBI?
Zebi is straattaal, een slangwoord dat veelal als een belediging wordt gebruikt, vooral voor jongens/mannen. Het is qua betekenis en toon te vergelijken met woorden als "eikel", "lul" of "rotzak". Die zebi heeft mijn fiets geleend maar nooit teruggegeven.

Wat betekent HM straattaal?

hm tussenwerpsel Uitspraak: [əm] 1) <dit zeg je als je even moet nadenken> Voorbeeld: `Hm, laat me even alles op een rijtje zetten. ` 2) <dit zeg je als je iets lekker vindt> Voorbeeld: `Hm, wat is het lekker!`
Wat betekent My afkorting?
Afkorting van In my (humble) opinion. Naar mijn (bescheiden) mening. Wordt meestal gebruikt als iemand het niet met je eens is.

Wat betekent Kifesh in straattaal?

Kifesh. Dit is een Marokkaans begrip en betekent gewoon "hoe" of "hoezo?"

Door Ama Stracenerjr

Wat is Bsaha? :: Hoe kan je snel 5 euro verdienen?
Handige links