Huis > H > Hoe Schrijf Je Zoals?

Hoe schrijf je Zoals?

Als en zoals zijn allebei correct om door middel van voorbeelden iets nader te specificeren. Als de zin met een pauze vóór het voegwoord wordt gelezen, is er een voorkeur voor zoals.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je namen op envelop?

De volledige adressering van een brief of kaart bestaat binnen Nederland uit minimaal drie regels: de naam, straatnaam + huisnummer en last but not least de postcode en plaatsnaam!

Is het bijvoorbeeld of bij voorbeeld?

De correcte spelling is bijvoorbeeld, in één woord.
Wat is een ander woord voor doel?
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: doel (zn) : ambitie, bedoeling, bestemming, buut, doelstelling, doelwit, finaliteit, focus, mikpunt, oogmerk, oogwit, plan, richtpunt, streven, voornemen.

Heeft als doel of heeft tot doel?

Het antwoord op deze vraag hangt af van hoe je de betekenis van het woord "doel" interpreteert. Als je "doel" opvat als "de reden waarom iets wordt gedaan of gecreëerd", dan zou je "heeft als doel" gebruiken. Als je "doel" echter opvat als "het resultaat of effect dat iets moet bereiken", dan gebruik je "heeft als doel". Is het van belang synoniem? Nee, het is niet synoniem.

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je een adres in België?

In de adressering van een brief schrijven we het postnummer en de naam van de stad zonder landcode. De naam van de stad wordt in hoofdletters geschreven in de officiële taal.

Wat is een toezegging juridisch?

Een toezegging is een eenzijdige handeling van de werkgever. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een "werkplaatsgarantie" tegenover het voltallige personeel, als ook om het toezeggen van een promotie. Vaak worden er aan toezeggingen voorwaarden verbonden, waardoor een toezegging wordt geclausuleerd.
Wat is toegezegd?
Vervoegingen: heeft toegezegd (volt. deelw.) (iemand) zeggen dat je zeker iets zult doen of geven Voorbeeld: `een bedrag van duizend euro toezeggen`...

Wat is een toezegging gemeente?

Met een toezegging wordt een beslissing of een standpunt bedoeld, het gaat niet om geven van (algemene) informatie. Als je een brief ontvangt, waarop bijvoorbeeld staat dat je schuld bij de gemeente wordt kwijtgescholden, mag je daar van uit gaan. De gemeente mag dan niet later alsnog de schuld bij jou terugvorderen.
Trouwens, kun je het nog hendelen?
Is het handelen of hendelen? Van Dale laat zijn woorden 'keurmerken' door de Nederlandse Taalunie. Die stelt vast of ze zijn gespeld conform de officiële spellingregels. De spelling handelen 'omgaan met' is dus officieel.

Wat is de betekenis van aantonen?

aan'tonen (toonde aan, heeft aangetoond), 1. (met datief) iemands aandacht op iets richten, hem het bestaan of de aard van iets doen opmerken: de gebreken van een werk, de reden, de bron van iets -; 2. gevolgd door dat of hoe: de waarheid van een stelling of van een feit doen opmerken, de bewijsgronden doen zien (vgl.

Door Reggi Hermandez

Vergelijkbare artikelen

Is Ziggo VDSL? :: Doen wat je zegt synoniem?
Handige links