Huis > H > Hoe Download Je Clash Of Clans Op De Computer?

Hoe download je Clash of Clans op de computer?

KO Player – Een Professionele Android-Emulator
  1. Download de software.
  2. Log in met je Google-account en installeer het spel, of ga naar “Hot Apps” om Clash of Clans te vinden.
  3. Open de app, het zal zich aanmelden met je Google-account en je kunt de muis gebruiken om Clash of Clans spelen op PC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Hoe gebruik je een super drankje in Clash of Clans?

Je kunt twee supertroepen tegelijkertijd activeren. Je kunt de normale versie van een geactiveerde supertroep blijven trainen. Supertroepen worden niet verwijderd uit je legerkampen nadat hun actieve periode afloopt. Met het superdrankje kun je gratis een supertroep activeren!
Mensen vragen ook: hoe kom je snel aan edelstenen clash of clans?
Verdien edelstenen door prestaties te voltooien. Vind verborgen edelstenen door bomen en rotsen uit je dorp te verwijderen. Houd er rekening mee dat sommige terug in je dorp zullen verschijnen. Let dus goed op!

Mensen vragen ook: hoeveel geld heeft brawl stars verdient?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het geen openbaar beschikbare informatie is. Volgens sommige schattingen heeft Brawl Stars echter meer dan 1 miljard dollar aan inkomsten gemaakt sinds de lancering in december 2018. Bovendien, hoe lang is clash royale uit? Het spel werd uitgebracht op 2 maart 2016.

Gerelateerde artikelen

Is mijn computer geschikt voor 4K?

Er zijn aansluitingen. Voor een 2160p-beeldsignaal hebben uw 4k-beeldscherm en uw pc of laptop verschillende aansluitingen nodig. 4K kan met sommige aansluitingen met 60 beelden per seconde worden bekeken.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent oudste in clash royale?

De oudste heeft meer verantwoordelijkheden dan een lid, maar minder dan een co-leider of leider. Oudsten kunnen: Spelers uitnodigen voor de clan. Spelers toelaten tot de clan.
Hoeveel mensen spelen nog Clash of clans?
Via Android wordt (iets) meer verdiend dan via iOS, namelijk 482 miljoen versus 412 miljoen bij iOS. Een andere game Sea of Thieves heeft de grens van 10 miljoen spelers gehaald. Het spel verscheen maart 2018 voor Xbox One en de pc via Microsofts Game Pass.

Wat dit betreft, wat is het doel van clash of clans?

De officiele afkorting voor deze computergame is 'CoC' en behoort toe tot het genre massively multiplayer. Spelers kunnen in deze virtuele wereld stappen en de strijdt met elkaar aangaan. Elke speler heeft de taak om een eigen dorp te creëren en andere dorpen aan te vallen.
Wat dit betreft, hoe werkt clan war?
Tijdens de oorlogsdag mag je één keer vechten. Je enige doel is om dit gevecht te winnen. Tijdens de oorlogsdag speelt iedereen in je clan met dezelfde clankaarten. Stel een oorlogsset samen met de clankaarten en deel die met je clan of kopieer een set van de beste setbouwer van je clan.

Hoeveel Arenas zijn er in Clash Royale?

Magische kist
GoudTotaal kaarten
Arena 1112-1288
Arena 2154-17611
Arena 3196-22414
Arena 4224-25616

Door Alburg

Vergelijkbare artikelen

Hoe is de media ontstaan? :: Hoe kom je in een clanoorlog divisie?
Handige links