Huis > W > Wat Is Indelen?

Wat is indelen?

indelen - regelmatig werkwoord uitspraak: in-de-len 1. in een bepaalde volgorde of opstelling zetten ♢ hij heeft de klas ingedeeld in drie groepen Regelmatig werkwoord: in-de-len ik deel in (... ik indeel)...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kantoor indelen?

Er zijn tips voor de beste indeling van uw kantoor. Richt uw kantoor in met voldoende looproutes. Er is een goede balans tussen werk-, zit- en opbergruimte. De sfeer moet de juiste zijn. Voor die 'WOW-factor', voeg kleur toe aan uw interieur.

Wat is een ander woord voor doelgroep?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: doelgroep (zn) : beoogd publiek, beoogde klant, mikpunt, publiek, prooi.
Dus, is er een ander woord voor synoniem?
ander woord, betekenisverwant woord, kopiebegrip, tweelingwoord. synoniem (bn) : betekenisverwant, gelijkbetekenend, gelijkluidend.

Hoe noem je iets wat hetzelfde is?

Als twee dingen hetzelfde zijn, zeggen we dat ze "identiek" zijn. Trouwens, wat is een voorbeeld van een synoniem? Een voorbeeld van een synoniem is het woord "groot" en het woord "groot". Beide hebben dezelfde betekenis en kunnen door elkaar worden gebruikt.

Dienovereenkomstig, welke sociale groepen zijn er?

Binnen deze twee groepsvormen kunnen er specifiekere groepen onderscheiden worden, namelijk: primaire groep, secundaire groep, in- en out groep, homogeen en heterogene groep. Bij deze groepen komen de kenmerken van een taakgerichte en-of sociaal emotionele groep in verschillende gradaties naar boven.
Dienovereenkomstig, wat zijn minimale groepen?
De M van Minimale groep paradigma

Mensen die lid zijn van een groep voelen zich de ingroup. Deze groep omvat henzelf en ieder die volgens hen onder 'wij' vallen. De outgroup omvat in dat geval de mensen die niet tot de 'wij' (mogen) behoren.

Wat is de betekenis van complexer?

ingewikkeld, moeilijk, uit veel onderdelen bestaand ♢ Juridisch is dit een complexe zaak.
Dit in overweging nemend, waaraan je iets of iemand meteen herkent?
het kenmerk zelfst. naamw. Uitspraak: [ˈkɛnmɛrk] Verbuigingen: kenmerk|en (meerv.) iets waaraan je iets of iemand kunt herkennen Voorbeelden: `Hij heeft duidelijk kenmerken van zijn vader: zwart haar en een grote neus.

Hoe heet het als iets niet blijkt te kloppen?

Een oxymoron is een speciaal geval van de paradox in een compacte vorm. Een paradox bevat een schijnbare tegenspraak die bij nadere beschouwing blijkt te kloppen; bij een oxymoron blijft de spanning van het betekenisverschil echter in stand.

Door Lynnette

Wat is het belang van ergonomie? :: Hoe noem je een grote groep mensen?
Handige links