Huis > H > Hoe Stocard Installeren?

Hoe Stocard installeren?

Open de Stocard-app en klik op de knop "+" in de rechterbovenhoek (iOS) of de rechterbenedenhoek (Android) van het scherm. Schrijf de naam van de uitgever van de klantenkaart in het zoekveld of zoek de naam in de lijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Van wie is Stocard?

Het spel is op de wagen: Klarna doet in een maand tijd zijn derde overname. Met de aankoop van Stocard krijgt het een veelgebruikte app met daarin digitale klantenkaarten van retailers en mobiele betalingen. Dienovereenkomstig, hoe werkt de pasjes app? appApp

U kunt ook handmatig de barcode invoeren.

  • Tik bij het scannen op Handmatige invoer.
  • Vul het klantnummer in.
  • Tik op boven in op Klaar.

Daarvan, wat is stocard?

Stocard is een smartphone-applicatie waarmee gebruikers hun klantenkaarten op één plaats kunnen opslaan en beheren. De app biedt gebruikers ook gepersonaliseerde deals en aanbiedingen van hun favoriete merken. Dienovereenkomstig, is pasnl veilig? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de veiligheid van pasnl afhangt van een aantal factoren, waaronder de specifieke omstandigheden waarin het wordt gebruikt. Over het algemeen wordt het echter beschouwd als een veilige stof wanneer het wordt gebruikt zoals voorgeschreven.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Welke winkels hebben klantenkaart?

Supermarkten. Aanbiedingen op dagelijkse boodschappen krijg je alleen met een Albert Heijn bonuskaart. Daarnaast zijn er diverse andere supermarkten met een klantenkaart hebben zoals Makro, Gall&Gall en Dirk. Daarvan, wat is het verschil tussen een portemonnee en een portefeuille? Portemonnee komt van 'porter monnaie', dus 'geldhouder'. En in portefeuille zit het woord voor papieren. Dus een portefeuille is voor belangrijke papieren en voor papiergeld. En, heel apart, het betekent zelfs 'departement', als je minister zonder portefeuille bent.

Wat is de beste portemonnee?

Het materiaal. De meeste herenportemonnees zijn gemaakt van leer of kunstleer. Omdat portemonnee veel gebruikt en dagelijks bij je draagt, is het belangrijk dat deze van een slijtvast materiaal is. Je kunt daarom het beste kiezen voor echt leer. Welke pasjes kunnen in Apple Wallet? Apple Wallet kan verschillende soorten kaarten bevatten, zoals creditcards, debetkaarten, abonnementenkaarten, boardingpassen, loterijkaarten en loyaltykaarten. Het is echter niet mogelijk om alle soorten kaarten in Apple Wallet te bewaren; sommige banken of bedrijven bieden geen ondersteuning voor Apple Wallet of hebben bepaalde beperkingen opgelegd.

Hoe zet ik mijn bonuskaart in Wallet?

Om je bonuskaart in Wallet te zetten, moet je eerst de Wallet-app openen. Vervolgens tik je bovenin het scherm op het tabblad 'Pasjes'. Daar zie je alle pasjes die je in Wallet hebt opgeslagen. Om je bonuskaart toe te voegen, tik je rechtsboven in het scherm op het plusje (+). Er verschijnt nu een menu waar je kunt kiezen om je pas toe te voegen door de barcode te scannen, of door de pas manual in te voeren. Als je ervoor kiest om de barcode te scannen, houd dan je telefoon boven de barcode op je bonuskaart. Als je ervoor kiest om de pas manual in te voeren, tik je op 'Pas toevoegen zonder barcode' en vul vervolgens de vereiste informatie in.

Door Miun Bakri

Vergelijkbare artikelen

Waarom zou ik een platenspeler kopen? :: Welke pasjes moet je altijd bij je hebben?
Handige links