Huis > I > Is Mcafee Te Vertrouwen?

Is McAfee te vertrouwen?

Ja. McAfee is een betrouwbaar antivirus waarmee je pc kunt scannen op virussen en in realtime kunt beschermen. Het presteerde consistent goed in mijn tests en detecteerde alle soorten malware, zoals ransomware, spyware, cryptojackers, adware, enz. Ook wordt dit antivirus ondersteund door McAfee Virus Pledge.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik van Mcafee spam af?

Als je een e-mail ontvangt, wees dan alert. Als de e-mail dreigend en dringend is. Als u op de link in de e-mail klikt, komt u op een andere pagina terecht. Beweeg de muisaanwijzer over de link om voorzichtig te zijn.

Waarom krijg ik mail van McAfee?

Op het moment zijn er verschillende e-mails in omloop. De boodschap is wel hetzelfde. Het abonnement bij het antivirusbedrijf is verlopen. De gebruiker loopt daardoor gevaar en moet het abonnement vernieuwen of verlengen.
Dus, hoe kom je van mcafee af?
De huidige McAfee-beveiligingsproducten voor Windows bieden geen ondersteuning voor Windows 8.0 of 7.
...
Doe het volgende in het Configuratiescherm:
  1. Dubbelklik op Programma's en onderdelen (of Software).
  2. Selecteer McAfee WebAdvisor (of McAfee SiteAdvisor) in de lijst met programma's.
  3. Klik op Verwijderen (of Verwijderen).

Je kunt ook vragen heb ik een mcafee abonnement?

Als u een abonnement heeft op McAfee antivirusbescherming, kunt u de medewerker van de klantenservice vragen of uw abonnement nog actief is. U kunt ook hulp vragen bij problemen met uw McAfee-software. Is McAfee een virus? Nee, McAfee is geen virus. McAfee is een antivirussoftware die wordt gebruikt om computers te beschermen tegen virussen en andere malware.

Gerelateerde artikelen

Is Avast te vertrouwen?

Een van de beste beschermingen die je kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Wat dit betreft, hoe lang duurt volledige scan mcafee?

De volledige scan duurde 53 minuten en dit vond ik redelijk snel omdat maar liefst 590.000 bestanden zijn gescand.
Dienovereenkomstig, hoe mcafee blokkeren?
Typ uw beheerderswachtwoord en klik op Invoeren. Klik op de pijl naast de naam van een gebruiker om de opties uit te vouwen en klik vervolgens op Optionele instellingen. Typ op de pagina Optionele instellingen het adres van een website in het veld Websiteadres. Selecteer Blokkeren en klik daarna op Toevoegen.

Waarom kan ik McAfee niet verwijderen?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw McAfee installatie niet geheel verwijderd kan worden via het Windows Software scherm. McAfee is zich hiervan bewust en heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld zodat u toch zonder problemen een ander virusprogramma kunt installeren.
Mensen vragen ook: hoe zeg ik mijn mcafee abonnement op?
Als u uw abonnement wilt annuleren, neemt u contact op met de Klantenservice die dit voor u in orde maakt. U kunt uw abonnement niet zelf opzeggen via Mijn account. U kunt in plaats van uw abonnement op te zeggen, ook automatische verlenging uitschakelen.

Hoe verwijder ik McAfee van mijn telefoon?

McAfee Mobile Security verwijderen.
  1. Stap 1 - Apparaatbeheerder uitschakelen.
  2. De functies die Android Apparaatbeheer biedt zijn vrij basaal.
  3. - Ga naar Instellingen.
  4. - Tik op Beveiliging.
  5. - Tik op Apparaatbeheerder.
  6. - Hef selectie van McAfee Mobile Security op.

Door Bartram Virzi

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een McAfee abonnement? :: Waarom kiezen voor informatica?
Handige links