Huis > W > Wat Was De Meest Beluisterde Podcast Van Spotify In 2020?

Wat was de meest beluisterde podcast van Spotify in 2020?

De best beluisterde podcast is The Joe Rogan Experience, gevolgd door TED Talks Daily en The Daily van The New York Times.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Wat is een spannende podcast?

7 tips voor spannende true crime podcasts

  1. 7 spannende true crime podcasts. We hebben je in eerdere artikelen al wat tips gegeven voor een aantal toppers, zoals De Brand in het Landhuis en De Deventer Mediazaak.
  2. Leven met de maffia.
  3. Daders.
  4. Serial.
  5. De Kasteelmoord.
  6. Cokevissers.
  7. De laatste dans.
  8. De Vlaamse Kunstroof.
Vervolgens, hoe werkt podcast op spotify? Podcast luisteren
  • Open de app Spotify.
  • Tik onderaan op Zoeken.
  • Tik onder 'Alles doorzoeken' op Podcasts.
  • De podcasts zijn ingedeeld per categorie.
  • Alle podcasts in de gekozen categorie verschijnen.
  • Tik op een podcast.
  • Onder 'Alle afleveringen' staan de afleveringen die (tot nu toe) zijn verschenen.

Dit in overweging nemend, hoe vaak is een podcast beluisterd?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden zonder meer informatie. Over het algemeen wordt een podcast gedownload en vervolgens door de gebruiker beluisterd, maar het is mogelijk dat een podcast wordt afgespeeld zonder eerst te zijn gedownload. Het is ook moeilijk bij te houden hoe vaak een bepaalde podcast is afgespeeld, omdat veel mensen podcasts op meerdere apparaten beluisteren. Dienovereenkomstig, wie is titus zelfspodcast? Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Titus zelf zou iedereen kunnen zijn die een podcast maakt en host.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Wat verdienen ze met Zelfspodcast?

Sander Schimmelpenninck verdient met zijn podcast De Zelfspodcast maar liefst 300.000 euro per jaar. Hij moet dat bedrag dan nog wel delen met sidekick Jaap Reesema en de producer. Dat heeft de Quote-beroemdheid gezegd op BNR Nieuwsradio. Hoe podcast Radio 1 downloaden? Android

  1. Ga naar de Play Store en typ 'Podcast Addict' in het zoekveld en download de app.
  2. Open de 'Podcast Addict' app.
  3. Druk op het +-teken rechts bovenaan en zoek via de 'Search engine' één van de Radio 1-podcasts op (Touché, Iemand, Interne Keuken of Nieuwe Feiten)
  4. Klik op 'subscribe' om je te abonneren.

Trouwens, is google podcast gratis?

Met Google Podcasts kunnen Android-gebruikers podcasts van over de hele wereld kunnen ontdekken en beluisteren. Je kunt je nu gratis abonneren op elke gewenste show en afleveringen downloaden om ze offline te beluisteren. Al je luisteractiviteit wordt automatisch gesynchroniseerd op je apparaten. Is de podcast app gratis? De podcast app is gratis, maar je kunt wel een donatie doen om de app te ondersteunen.

Bovendien, wat is het verdienmodel van een podcast?

De meeste podcasters maken geen geld met hun podcast. Soms krijgen ze donaties van luisteraars of advertentie-inkomsten, maar dat is niet erg veel. Je zou dus kunnen zeggen dat het belangrijkste doel van een podcast niet het maken van geld is.

Door Hedvig

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de beste podcasts van dit moment? :: Wat zijn de beste Nederlandse podcasts?
Handige links