Huis > H > Hoe Luister Ik Een Podcast In De Auto?

Hoe luister ik een podcast in de auto?

Optie 1 Bluetooth verbinding

  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kost een nieuwe accu voor een elektrische auto?

Er is geen vaste prijs voor het vervangen van de batterij. Een nieuwe accu voor de Model 3 zou 15.000 euro kosten. De accu van de Model S moet rond de 18.000 euro worden neergelegd.

Is Google podcast gratis?

Met Google Podcasts kunnen Android-gebruikers podcasts van over de hele wereld kunnen ontdekken en beluisteren. Je kunt je nu gratis abonneren op elke gewenste show en afleveringen downloaden om ze offline te beluisteren. Al je luisteractiviteit wordt automatisch gesynchroniseerd op je apparaten. Wat kost het om een podcast te maken? Het werkt heel intuïtief en is in de basis prima. Wil je als organisatie een professionele podcast maken? Investeer dan in een goede opnameset. Dat kost je tussen de €700 en €1000 en helpt je om een podcast zonder galm of echo te maken.

Dienovereenkomstig, wat is het verdienmodel van een podcast?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop podcasts geld verdienen. De meest voorkomende is via reclame, die zowel door de presentator gelezen advertenties als vooraf opgenomen advertenties kan zijn. Sommige podcasts accepteren ook donaties van luisteraars, en sommige verkopen merch zoals t-shirts of petten. Ten slotte maken sommige podcasts deel uit van een grotere abonnementsdienst, zoals Patreon. Dienovereenkomstig, wie luistert er naar een podcast? Een podcast is een digitaal audiobestand dat online beschikbaar is om te downloaden naar een computer of mobiel apparaat. Podcasts zijn meestal episodisch, met regelmatig nieuwe afleveringen, en hebben vaak betrekking op een bepaald thema of onderwerp.

Gerelateerde artikelen

Heeft elke auto een 12V aansluiting?

Een maximale stroomafname van 15A is wat de meeste auto's hebben.

Vervolgens, hoe podcast radio 1 downloaden?

Podcasts zijn vaak opnames die niet via de radio te horen zijn en die specifiek gemaakt zijn om on-demand, wanneer jij het wil, te beluisteren. Je kan de podcasts van de VRT-merken downloaden via een podcastapp die beschikbaar is in Google Play (voor Android) of de App Store (voor iOS). Waar gebeurde verhalen podcast? Waargebeurde verhalen podcast | De beste Nederlandstalige Waargebeurde verhalen podcasts

  • Bob. VPRO.
  • Datevermaak.
  • De Goudschat van Serooskerke. Ieke Schout & Lieke Malcorps / Dag en Nacht Media.
  • De Jodenverraadsters. NPO Radio 1 / NTR.
  • De Laatste Dans. NPO Radio 1 / NTR.
  • De wereld van Jan de Man.
  • Duizend Dagen.
  • Echt Gebeurd.

Bovendien, wat heb je nodig om een podcast op te nemen?

Wat heb je allemaal nodig?

  • Laptop/computer.
  • Microfoon (ik gebruik mijn ingebouwde Mac microfoon, soms iPhone oordopjes)
  • Soundcloud account.
  • Apple ID (als je je Podcast in iTunes wilt)
  • Opname apparatuur (ik doe dit op mijn Mac met QuickTime)
  • Audio bewerkings software – dit kan met Audacity (gratis)
Mensen vragen ook: hoe sluit je een podcast af? Om een podcast af te sluiten, moet je eerst alle bestanden selecteren die je wilt afsluiten. Vervolgens klik je met de rechtermuisknop op een van de bestanden en selecteer je 'Afsluiten'. Dit zou alle bestanden moeten afsluiten.

Dienovereenkomstig, kun je podcast offline luisteren?

Ja, je kunt podcasts offline luisteren. Hiervoor moet je de podcast eerst downloaden. Op verschillende manieren kun je een podcast downloaden, bijvoorbeeld door de aflevering te streamen of door de aflevering te downloaden via iTunes of een andere podcast-app. Als je de aflevering hebt gedownload, kun je deze afspelen zonder internetverbinding.

Door Garnett Maushid

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je de beste Pokemons? :: Wat zijn de beste podcasts van dit moment?
Handige links