Huis > H > Hoe Iets Werkt Synoniem?

Hoe iets werkt synoniem?

dienst doen, figureren, functioneren, fungeren, occuperen, opereren, optreden, werken. opereren (ww) : functioneren, handelen, handelend optreden, optreden, te werk gaan, werken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dienovereenkomstig, hoe noem je iemand die de baas is van een bedrijf?

(Algemeen) Een Directeur staat aan het hoofd van een bedrijf, organisatie, instelling of onderneming. De naam wordt gebruikt om de hoogste baas aan te duiden, maar kan ook slaan op leidinggevende functies in het middenkader.
Bovendien, wat is een ander woord voor eigenaar?
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: eigenaar (zn) : baas, bezitter, heer, houder, meester.

Trouwens, hoe noem je iemand die boven je staat?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van de context waarin het wordt gebruikt. In het algemeen echter, als u vraagt naar iemand die een hogere rang heeft dan u, wordt hij gewoonlijk uw meerdere genoemd. Hoe gaat het met jou synoniem? De meest gebruikelijke manier om dit te doen is het gebruik van een thesaurus, een hulpmiddel dat woorden met vergelijkbare betekenissen opsomt. U kunt ook een zoekmachine gebruiken, zoals Google, om synoniemen voor een woord of zin te vinden.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Doet een beroep op synoniem?

aanstellen, beroepen, aanwijzen, plaatsen. Aanstellen is eene werkzaamheid van eenigen duur aan een persoon opdragen, die ook bereid is zich daarmee te belasten en haar werkelijk aanvaardt.
Je kunt ook vragen hoe noem je de eigenaar van een eenmanszaak?
Alle beslissingsmacht berust bij de ondernemer als enige eigenaar.

Hoe noem je een vrouw die de baas is?

v. bazinnen (vrouw v. d. baas; meesteres v. h. huis inz. Z. -N.; een bazige vrouw).
Trouwens, wat betekent baas straattaal?
betekenis & definitie. 1) (1951) (jeugd) goed, geweldig. Tegenwoordig weer in de mode (o.

Wat is de betekenis van eigenaar?

De eigenaar is een persoon aan wie iets toebehoort. Dat wat je toebehoort heet het eigendom. Voorbeeld bij eigenaar Je koopt zelf een nieuwe auto.

Door Kalie Loe

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je mede eigenaar? :: Wat moet je doen bij het vermoeden van dementie?
Handige links