Huis > H > Hoe Lang Beveiligingsupdates Samsung?

Hoe lang beveiligingsupdates Samsung?

Dit betekent dat Samsung zijn telefoons drie jaar lang ondersteunt. Maar alle modellen krijgen hoe dan ook vier jaar aan beveiligingsupdates - dat zijn meer dan 130 apparaten. Dit betekent dat als je vandaag een Samsung-telefoon koopt, je de komende vier jaar gedekt bent voor beveiligingsupdates.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Je kunt ook vragen hoe lang krijgt een telefoon updates?

Per fabrikant verschillend

Apple ondersteunt zijn telefoons over het algemeen het langst, zoals gezegd zeker vijf jaar. Bij Android-toestellen hangt het erg van de fabrikant af. Samsung blijft zeker vier jaar updates doorvoeren, net als OnePlus. Oppo garandeert drie jaar aan updates, LG houdt het op twee jaar.
Welke Samsung telefoon wordt niet meer ondersteund?
Samsung stopt met de ondersteuning van vier telefoons uit 2017. Het gaat om de Samsung Galaxy A3,(2017), de A5 (2017), de A7 (2017) en de J3 Pop. De toestellen behoren niet meer tot de lijst van ondersteunde apparaten.

Welke Samsung telefoons worden nog ondersteund?

De lijst van Samsung-telefoons die nog worden ondersteund, is te vinden op de website van Samsung. Dit in overweging nemend, welke samsung toestellen krijgen android 12? Het Android 12 besturingssysteem zal beschikbaar zijn op de volgende Samsung toestellen:
-Galaxy S21 serie
-Galaxy Note 20 serie
-Galaxy S20 serie
-Galaxy Note 10 serie
-Galaxy S10 serie
-Galaxy Fold serie
-Galaxy Z Flip serie
-Galaxy Z Fold2 serie.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Welke Android versie moet ik kiezen?

Wil jij weten welke Android versie jouw smartphone heeft? Ga op je telefoon naar instellingen. Scroll naar beneden en kies 'Over de telefoon' of 'Over het toestel'. Vervolgens zie je bij 'Firmwareversie' of 'Android versie' staan welke versie jij op je toestel hebt.
Wat is de beste Android versie?
Android 10 is de opvolger van Android 9.0 (Pie) en de allernieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem.

Wat doet Android 11?

Het scherm van je telefoon reageert beter op je aanrakingen en je hebt meer controle op de persoonlijke informatie die apps van jou te zien krijgen. Ook heropen je makkelijker zojuist gesloten apps en krijgt je smartphone allerlei handige snelkoppelingen.
Wat dit betreft, hoe android 11 updaten?
Om Android 11 te downloaden spring je naar het Instellingen-menu, dat wordt weergegeven met het tandwielicoontje. Van hieruit selecteer je Systeem, en scroll dan verder naar Geadvanceerd. Klik op Systeemupdate en vervolgens op 'Check voor updates'.

Welke telefoons worden geupdate?

Dit zijn de officiƫle updateplannen:
  • OnePlus 9 Pro (uitrol gestart)
  • OnePlus 9 (uitrol gestart)
  • OnePlus 8 Pro (uitrol gestart)
  • OnePlus 8 (uitrol gestart)
  • OnePlus 8T (uitrol gestart)
  • OnePlus 7T Pro (krijgt een update)
  • OnePlus 7T (krijgt een update)
  • OnePlus 7 Pro (krijgt een update)

Door Nobe Coots

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je account op Hay Day? :: Is een telefoon ook een device?
Handige links