Huis > H > Hoe Werkt Een Spraakoproep?

Hoe werkt een spraakoproep?

Met spraakoproepen bel je gratis naar je contacten via WhatsApp, ook als ze in een ander land zijn.
...
Een spraakoproep ontvangen
  • Veeg omhoog om te accepteren en de oproep te beantwoorden.
  • Veeg omlaag om te weigeren en de oproep af te wijzen.
  • Veeg omhoog om te antwoorden en de oproep te weigeren met een kort bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Kun je een telefoongesprek opnemen?

Telefoongesprek opnemen op een Android-telefoon

Heb je een Android-telefoon? Dan kun je niet altíjd een telefoongesprek opnemen. Alleen als jouw toestel nog een oudere versie heeft, zoals Android 8.0 Oreo, kun je met een app telefoongesprekken opnemen. De beste app hiervoor is Call Recorder.
En nog een vraag, hoe lang kun je bellen?
@EricvanLoon Die twee uur (120 minuten) is inderdaad uit veiligheidsoverwegingen om te voorkomen dat klanten achteraf onverwachte (hoge) kosten krijgen. Alle gesprekken worden bij T-Mobile (zowel op mobiel als op vast) na 120 minuten verbroken.

Trouwens, hoe veilig is bellen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het specifieke oproepsysteem dat wordt gebruikt en de bijzondere beveiligingsmaatregelen die zijn getroffen. In het algemeen kan bellen echter als redelijk veilig worden beschouwd als de juiste veiligheidsmaatregelen worden genomen. Is de inhoud van onze WhatsApp berichten dan 100% veilig voor iedereen? WhatsApp-berichten worden end-to-end gecodeerd, wat betekent dat alleen de afzender en de ontvanger ze kunnen lezen. WhatsApp kan de inhoud van je berichten niet zien. WhatsApp-berichten worden echter opgeslagen op je apparaat en geback-upt op de servers van WhatsApp. Dit betekent dat als je apparaat zoekraakt of wordt gestolen, je berichten toegankelijk kunnen zijn voor iemand anders.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Daarvan, is dataroaming gratis?

Bent u op reis in een ander EU-land, dan hoeft u niet extra te betalen om daar uw mobiele telefoon te gebruiken. We noemen dit "roam like at home". U belt (naar mobiele en vaste nummers), verstuurt sms'jes en gebruikt data voor binnenlandse tarieven. U betaalt hiervoor dus evenveel als in eigen land.
Wat gebeurt er als je roaming aan zet?
Wat is roaming? Als je aan het roamen bent, ben je bereikbaar in het buitenland en kun je bellen, sms'en en internetten. Zodra je de Nederlandse grens overgaat maakt je smartphone contact met het netwerk van een lokale provider.

Men kan zich ook afvragen: is roaming hetzelfde als mobiele gegevens?

Roaming - ook wel dataroaming genoemd - betekent het gebruikmaken van mobiel internet op een ander netwerk dan het thuisnetwerk. Gaat u naar het buitenland en maakt u gebruik van mobiel internet? Dan schakelt uw telefoon automatisch over naar een buitenlands netwerk.
Dus, hoe veilig is een sms?
Sms-berichten zijn niet specifiek beveiligd. Ze worden wel verzonden en ontvangen via een afgeschermd netwerk. Het betekent niet dat jan en alleman uw berichtjes kan aftappen, maar wel dat er geen speciale techniek wordt gebruikt om het sms-verkeer te versleutelen. Voor normaal gebruik is sms prima geschikt.

En nog een vraag, wat is veiliger dan whatsapp?

Telegram is het meest bekende alternatief van WhatsApp. De dienst heeft wereldwijd inmiddels 550 miljoen actieve gebruikers. Telegram was de eerste chatdienst met end-to-end encryptie. Deze app maakt gebruik van een AES-256-bit symmetrische encryptie.

Door Euton Craw

Vergelijkbare artikelen

Is Wix com betrouwbaar? :: Is Surfshark legaal?
Handige links